reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

Marzenka ja daje od wczoraj kaszke ryzowa z jablkami Nestle
Moja mala tez przez jakis czas robila zielone smierdzace kupy.. i byly one wtedy co drugi dzien.. po odstawieniu kropelek sa juz codziennie i zadko zdazaja sie zielone ale tak czy inaczej to smierdza.. Czy to jest normalne ze kupa jest sierdzaca??? Po kaszce kupa jest taka jak zawsze ;)

reklama
znowu śpi.
Muszę przyznać, że odkąd Ewelcia wyjechała dużo mniej ruchu jest na forum:-(, na ile ona wyjechała? Na miesiąć:szok::szok::szok::szok::shocked2::shocked2::shocked2:
Tak na miesiac,ale jestem:-D:-D:-Dnie pozbedziecie sie mnie tak latwo:-p:no:

Dziewczyny, nie oglądajcie się na Ewelcie (rzeczywiście widać, że jej brak;-)) tylko same stańcie się bardziej aktywne (oczywiście w miarę możliwości:tak::tak:)
masz racje,niech wszystkie duzo pisza i czesciej zagladaja zeby sie cos dzialo:cool2::-D

Witam:-(

A mnie jakoś brakuje też Ewelci:-D
Milo mi to "slyszec";-)

:-(
Podroz minela dosc szybko w niedziele przed 7 juz bylismy w domu.Szymek zniosl droge dosc dobrze.
Najgorzej bylo jak zblizala sie pora kapania:sorry:darl sie w nieboglosy,musielismy stawac i czekac az zasnie bo inaczej to by sie darl i darl(pezyzwayczajony byl ze zawsze o tej samej porze kapanie).
Potem jak zasnal to spal caly czas.
Mielismy nocleg w Holadnii w Hotelu,jak zajechalismy okolo 3nad ranem to Szym spal jak zanieslismy go do pokoju to sie obudzil i gadal jak by nigdy nic,myslal ze jest rano,ale na szczescie zasnal.

Tesciowa mi gra na nerwach,jak maly tylko zaplacze albo kweknie to ta go na rece bierze i nisi i buja i mnie wkurza a ciagle jej powtarzam zeby tak nie robila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Wczoraj jak go wykapalam to zaczelo gadac do niego a myly zrobil wielkie oczy i tak sie darl jak by go ze skory obdzierali:wściekła/y:bo my juz po kapieli nie gadamy do niego.
Powiedzialam mojemu m zeby jej powiedzial ze nastepnym razem jak jest kapiel to zeby nawet nie wchodzila bo moga mi nerwy puzcic i moze byc nie ciekawie.
Dzis na czas kapania poszla do sasiadki:-D:-D:-D

Nawet dzis z nim zostala godzinke ale myly spal,nie dal jej popalic:no:

Ewelcia ,witaj w klubie "kocham swa tesciowa":-D:-D:-D:-D bo swoja tez "kocham":-D .
Wytrzymaj to tylko miesiac ,szybko minie..pewnie bedziesz sie cieszyc jak bedzie dzien przed wyjazdem;-) bo nie ma to jak samemu mieszkac.Znajac mnie to juz bym cos "mamusi" powiedziala.Moja tesciowa omija mnie od 2,5 roku:-D:-D:-D i to mi bardzo odpowiada.Trzymaj sie.

ewelcia tu pewnie większość kocha swoją teściową ja strasznie aż skóra mi cierpnie:no::no::no:fajnie że podróż w jedną strone już za sobą macie... teraz tylko cieszyć się pobytem i teściową:-D

ewelcia86 witaj po przerwie:-)
Co do tesciowej to zrób z nią porządek:-D:-D:-D żeby ci pobytu w Polsce nie zepsuła
Moje maleństwo mojej małej kupka tez ma taki dziwny zapach lekko smierdzący ale to i tak pikus zobaczysz później jak już będzie Amelka wszystko jedząca :rofl2:

Ewelcia - Witaj w Polsce! :-D:-D:-D Fajnie, że podróż miałaś niezłą.

Jeśli chodzi o kupki, to Natalia czasem też robi zielonkawe o dość wyrazistym zapachu:-p ale mój pediatra mówił ostatnio, żeby tym się nie przejmować.

Dziewczyny - jutro zaczynam kurs na prawo jazdy - jakieś "wykłady" mają być - ciekawa jestem jak mi to pójdzie:-D Pewnie jestem jedyną marcówką bez "prawka":baffled:

reklama
Maniulka - to czemu nie jeździsz? Odśwież umiejętności. Ja stwierdziłam, że jako mama to już po prostu muszę jeździć.
Julia - fajnie, że Twój mąż też zaczyna! Ciekawe, jak nam pójdzie:tak:

A miałyście Dziewczyny jakieś fajne przygody na kursie prawa jazdy? Za którym razem zdałyście?

Do góry