Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i nie chcę tego robić Patrycji. Natomiast moja kuzynka jest jedynaczką i nie narzeka
kiedyś bardzo namawiała rodziców na siostrzyczkę/braciszka ale zadowoliła się teraz psem ;-)
. He he z tym psem to trochę śmieszna historia jest. Moja ciocia nigdy nie chciała słyszeć o psie, chociaż kuzynka prosiła i błagała. A 31 maja ciocia z wujkiem byli na giełdzie i ciocia się zakochała w psie
. Zawsze z obrzydzeniem patrzała na moją mamę jak im mówiła że nasz pies śpi u nich w nogach, a teraz śpi z pieskiem i to nie w nogach ale koło twarzy
.no no... iść na żywioł. dobrze, tak chyba lepiej niż wszystko plnaowac do ostatniej minutki. czy nieplanowana Julitka jest mniejszym szczęściem niż gdyby była planowana?? nie sądzę, a pewnie z tego powodu zdarzyło się w waszym życiu wiele ciekawych rzeczy - wzruszeń, rozmów co dalej itdNie mowie ze nie zatesknie kiedys do 2 dziecka-moze po prostu trzeba pozwolic by rzeczy dzialy sie SAME (bez presji,wplywow itp) let things just happen![]()