reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Justyna-dziewczynom z Twojego forum nalezy sie bura:angry:.Nie maja prawa na ciebie naciskac w jakikolwiek sposob.Z tymi szczepieniami to wogole jest jakas komedia w tym sensie ze kazdy wie najlepiej a tak naprawde to nie wiadomo kto ma racje.

e tam z mojego - tu jest moje...:-D tam to tylko tak przy okazji. prosłam o rade w sprawie moich cyców i tak przy okazji... ale wolę was. sto razy:-D

reklama
A my z Adriankiem wybralismy się wczoraj na Sobótki:-), było fajnie, tylko jak dla małegho to trochę za głośno, wioęc o 21 byliśmy już w domu;-)ale Adi zadowolony był bardzo, nawet grzeczniutko zasnął bez stekania, bo widział, ze mamusia mu kupiła nowe zabawki z którymi się tak bosko gada:-D A to jego nowe nabytki ( małpa i balonik):-)

Oooo, to Adrianek miał owocne wyjście:-)
Ja dziś już mam serdecznie dość tej pogody!!! Na spacerze ostatnio byliśmy w niedzielę :-(. Gdzie to lato???

Mój mąż chyba teskni za ciążowym brzuszkiem, bo właśnie masował po brzuszku naszą sąsiadkę:-DDodam, ze dziewczyna ma termin na dzisiaj:-)no i czekamy z niecierpiliwością na kolegę albo koleżankę dla Adiego:-)

Witam:-)
U nas jak gdyby pogoda :-)mam nadzieje że się zaraz nie zmieni.Planowałam wczesne wyjscie na spacerek żeby mała na dworku pospała,a ona mi zrobiła psikusa wstała przed 8 a po 9 poszła znowu spać i spi cały czas,i teraz na spacerku pewnie będzie ryk bo wózek przecież jest beeeee.

Agusia no to faktycznie :p :)

Julia - powodzenia i bądz dzielna!

Miotlica - no to napewno piękny dzień ojca :) szczególnie z tym pawiem na podłodze :)

Moja Juli tam dla taty nabyła z pomocą mamy buciki :) z dopowiedzeniem ze ma teraz je rozchadzać na spacerach z nią :p :)

Gosia - ja też studentka :p ale ciagne tylko studia bo nie pracowałam :p pracuje tylko maż :/ wieć nie mam do czego wracać :p

a my szczepimy na peumo i meningo - bo mamy za darmo( jak sie jest zameldowanym na ternie miasta to w kielcach te szczepionki są z urzędu miasta finansowane wieć sie zamledowaliśmy tymczasowo w ck) - a na rota wirusy nie szcczepimy - bo podobno jest tak ze jest 6 rodzajów rota a szczepionka jest na 1 :p

Sara no długo bo z takich balonikow z reguły szybko powietrze ucieka :)

a ja @ miałam juz tyle razy ze szok u mnie hormony działaja w drugą strone bo za często mam :p
i teraz też nowe tab miałam wziazc w 1 dniu @ zaczełam plamić brzuch boli mowie ok biore a tu ucichło wszystko wieć nie wiem czy to była @ czy nie w każdymr azie tab biore i sie zastanawiam czy źle nie zrobiłam :/

reklama
Ja wracam od 1 października. Mam wątpliwości, smutno mi będzie co dzień zostawiać Nataleńkę, ale rozważyłam wszelkie za i przeciw, argumenty "za" były takie:

1. Jestem nauczycielem wezmę czysty etat czyli 18 godzin tygodniowo, więc będę w domu wcześnie - ok. 13-14.
2. Nataleńka zostanie pod opieką mojej mamy - ufam jej a Natalia jest przyzwyczajana do jej obecności i opieki od pierwszych tygodni życia.
3. Mamy kredyt na dom i normalne wydatki, sama pensja męża by nie wystarczyła.

Kto jeszcze idzie do pracy w tym roku? Też jestem ciekawa.
.

ja wracam od 1 wrzesnia:-( Nadia zostaje z tesciowa, przewazyly sprawy finansowe zwlaszcza ze moj P. stracil prace w maju:-(

Do góry