reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

No dziewczynki
albo ja jestem ślepa albo nie mam opcji "edytuj podpis" i nie wiem jak to dalej zrobić.. ręcznie to troche dużo roboty bo trzeba za każdym razem kopiuj-wklej...

reklama
emil_e30 - ta opcja nazywa się teraz "edytuj sygnaturę" - nie wiem czemu tak mądrze ;-)

co do wagi, to jak na razie od początku ciąży schudłam z 68,5 do 67,1kg :-( co prawda przez ostatnie 2 tygodnie przytyłam 0,2kg, ale wydaje mi się to bardzo mało... w pierwszej ciąży co prawda też na początku trochę schudłam, a w sumie przytyłam 13,8kg, więc zobaczymy jak teraz będzie

w Bydgoszczy jest okropnie zimno od piątku i wcale nie ma zamiaru być cieplej :-(

Już się domyśliłam.. dzieki..
Właśnie wieszałam pranie na balkonie .. w zimowej kurtce...
W Gorzowie Wlkp. jakies 10 - 11 stopni.. nawet na spacerek nie chce sie iśc..masakra...
cos bym zjadla.. ale mam 1000 pomysłów... i nie wiem co wybrac...:laugh2:

emil_e , brawo! Jak tego dokonalas? Ja sie mecze i mecze i nic:-( nie wiem co z tym kodem...gdzie go przekopiowac.Wiem , wiem ciapolek ze mnie.

Witaj MALINECZKA u mnie też zimno i wietrznie.
Dziś tylko zaprowadziłam starszą córkę do przedszkola i już chyba nie wychodzę .....
..... dobrze że mąż ją odbiera z przedszkola.
Młodsza przymusowe siedzenie w domu (bo jest chora ) a ja razem z nią.
Jest strasznie marudna a ja juz poprostu nie wyrabiam kochane zdrowie to dziecko też inne.:crazy:
Od wczoraj mam smaka na białą czekolade mniam
pozdrawiam :-)

czesc dziewczyny:)

Milo mi do was dolaczyc-termin mam na 2 marca 2009,dzis zaczelam 16 tydzien.
Tylko brzusio mam wciaz maly,nie wiem czy sie cieszyc czy martwic.Do tego przytylam tylko...1 kg :/ Ale na ostatnich badaniach w 13 tyg wszystko z dzidzia (lacznie z przeziernoscia karkowa itp.) bylo OK.Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i ze bedziemy dzielic sie samymi dobrymi newsami:)))

Buzka:tak:

reklama
Sara witamy!!
A ja właśnie sobie naleśników nasmażyłam :-) synek je uwielbia a mężusiowi to się zrobi coś innego jak wróci z pracy...
Mój brzusio już całkiem spory, w żadne spodnie się nie mieszczę. Chodzę w dresiakach ale może jutro wybiorę się na jakieś zakupy :) jak mi troszkę przeziębienie minie...:(

Do góry