Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale sie stracha najadlam
caly czas tylko nadsluchiwalam
A mala w najlepsze sobie spala:-)zabieg będzie 14 sierpnia, więc jeszcze trochę czasu do niego...Ola - kiedy Julka ma zabieg? przypomnij mi proszę

.Ja juz calkiem wypadlam z tematow:-(Witajcie:-)
Wczoraj przyjechał mężus wiec nadrabiamy ostatni miesiąc który sie nie widzielismy teraz będe trochę mniej zaglądać na BB mamy kupę spraw do pozałatwiania żeby zdążyc przed przeprowadzką.Staram się chocoaz podczytywac w wolnej chwili zeby całkiem z tematów nie wypasć.Pozdrawiam i miłego wieczorku :-)
milego wypoczynkuja powoli się zacznam zbierać... do wyjazdu zostały dwa dni... postaram się zaglądać ale na razie jestem padniętam
Ola - kiedy Julka ma zabieg? przypomnij mi proszę
ja tez zazdroszczeJustyna zazdroszczę Ci tego morzaBawcie się dobrze i wypoczywajcie :-)
ola a jaki zabiek Jula bedzie miala?zabieg będzie 14 sierpnia, więc jeszcze trochę czasu do niego...
czy Wasze maluchy też mają wewnętrzny przymus przewracania się na brzuszek? Jula od 2-3 dni po prostu musi się przewracać, czasem aż mi się wydaje, że jest zła z tego powodu... ale jak tylko leży na pleckach to zaraz na prawy boczek i na brzuszek usiłuje się wywinąć, nawet w łóżeczku![]()

chciala zeby dluzej pospal
.
.
.

myślałam kilka minut zanim się kapłam że to po 24... idę spać bo już nie myślę