Dominika81
Fanka BB :)
To ja pomaltretuję Justynę z rana - właśnie piję sobie kawkę :-):-):-)
;-)
Odwiedziła nas dziś ciocia z Gliwic. Jest tu przejazdem. Jasiek był grzeczny, ładnie się uśmiechał i zrobił pokazowy obrót na brzuszek i potem spowrotem na plecki

też to pierwszy raz widziałam :-)
nie mamy specjalnych planów na dziś... trochę się poprztykaliśmy z m. i ja troszke focha strzelam ;-);-);-)
;-)Odwiedziła nas dziś ciocia z Gliwic. Jest tu przejazdem. Jasiek był grzeczny, ładnie się uśmiechał i zrobił pokazowy obrót na brzuszek i potem spowrotem na plecki

też to pierwszy raz widziałam :-)nie mamy specjalnych planów na dziś... trochę się poprztykaliśmy z m. i ja troszke focha strzelam ;-);-);-)
)brałam w czasie karmienia z przepisu lekarza

mozna namiot obstawic parawanem ale wtedy to tak goraco ze nie da sie oddychac za bardzo w nim. Wiec jak na razie jeździmy nad jezioro i wylegujemy sie pod drzewkiem. Spedzamy tam cały dzien bo Nadia spokojna, wszystko oglada albo spi. Jest tez fajny deptak wiec jest gdzie pochodzic z wozkiem i ewentualnie uspac mała. Wiec polecam
ogólnie w tym tygodniu idziałam m 3 h... i jeszcze miał stłuczkę, całe drzwi wgniecione, z dziurą... masakra jakaś. mała nie dała mi spać dzisiaj w nocy, obudziła się na jedzenie i potem nie mogła zasnąć, nie spałam przez 2 i pół godz
iny bo czekałam, aż sie wygada... dosypiam na stojąco dzisaj, chwała bogu, że wczoraj wszystko zrobiłam bo bym padła jakbym miała wizję robienia czegokoliek. mam obiad - ale dla siebie tylko to raz dwa pójdzie
Zuzka też nie była pobudzonaani nic, ale zauważyłam, że jk nie piję to przestała tak strasznie nóżkami trząść więc może to od wypłukania magnezu albo cós w tym stylu??trzęsie ale już nieznacznie, a tak to nogi jej latały że szok. tak niekontrolowanie, jakby mięśnie skkały
)