reklama

Marzec 2009

no no niech żyje król:)
my też mamy takie ręcznikowe foto - chyba wam pokaże:tak:
Ola - ja ważę 58 kg... 1.5 mniej niż przed ciążą. chyba dlatego tteż warto karnić piersią:cool2:
zajadam właśnie loda.:-p uwielbiam... teraz mam fazę na magnumy. a m nbie zaopatruje i jak wyjeżdża, to zaopatruje mi lodówkę:tak::tak::tak:

reklama
no no niech żyje król:)
my też mamy takie ręcznikowe foto - chyba wam pokaże:tak:
Ola - ja ważę 58 kg... 1.5 mniej niż przed ciążą. chyba dlatego tteż warto karnić piersią:cool2:
zajadam właśnie loda.:-p uwielbiam... teraz mam fazę na magnumy. a m nbie zaopatruje i jak wyjeżdża, to zaopatruje mi lodówkę:tak::tak::tak:
Justyna ja nie karmie piersią a ważę 50, to chyba raczej geny:-), a piersią tak czy owak warto karmić:-)
Atsonia składam ukłony dla króla

No jasne Justyna!!!! Bardzo chętnie się z Tobą spotkam:tak: Będę miała pretekst do upieczenia ciacha:tak::-D Bo M. wygaduje mi że za często to robię. A uwilebiam piec:-D:-D:-D I piec i jeść:-D:-D:-D

mam do was pytanko...czy któreś z waszych 6 miesięcznych dzieciaczków próbuje już raczkować? Moja córcia ma dokladnie 6 miesięcy i tydzień i zastanawiam się kiedy zacznie się ten okres raczkowania:) zauważyłam,ze od kilku dni przybiera pozycję właśnie do raczkowania, czy nie za wcześnie na to?? :)pozdrawiam i dzięki za miłe powitanie, chętnie będę zaglądać w wolnych chwilach...
:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry