reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

reklama
ATsonia on spal na dworze.
Jedna drzemka w dzien ma w domu a druga na dworze i zawsze tak jest!!!
On od urodzenia malo sypia!!!

Czasami spi na dobe 10h:-:)-:)-(
Spi ktoras dzidzia tyle godzin?:-D

Nie, nie nie!!! na szczęście mój śpi smacznie chociaż w nocy, w dzień to wiadomo różnie bywa, ale noce mam w miarę spokojne, czeko i Tobie Kochana życzę...

ewelcia u nas ze snem to samo, w dzień jedna półgodzinna drzemka, zdarzają sie i takie dni że w dzień w ogóle nie śpi, może jej sie zdarzyło przez całe swoje zycie z pięc razy się przespać 1h w ciągu dnia, a tak to 30 minut to full. Dzisiaj usnęła o 21 wstanie o 6 oczywiście obudzi się w nocy na michę, jutro przez cały dzień się zdrzemie pół godzinki i tak w kółko. Widocznie mamy tak mało ospałe dzieci

reklama
To teraz Wam napiszę co od 3 dni robi Dominik, otóż on idzie spać np. około 20 a o 22 lub 23 budzi się i chce się bawić. Normalnie ręce opadają, bo ja wtedy chcę iść spać. Właśnie przed chwilą prawie godzinę go usypiałam, a on gaworzył, pluł i śmiał się. Wszystko byle nie spać. Nie chcę go rozbawiać, bo wtedy w ogóle by nie zasnął.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)szok:

Do góry