reklama

Marzec 2009

U nas lekarka codziennie przyjmuje dzieci chore przez 4 godziny, dzieci zdrowe przez godzinę, a 3 godziny ma na wizyty domowe;-)
Gosia ma biegunkę a ja w domu nie mam marchwi :confused2: Tomek dopiero się obudził bo w nocy pracował to może do sklepu skoczę deszcz pada. Szaro buro nieprzyjemnie, ze spaceru pewnie nici:sorry:

reklama
U nas też w przychodni we wtorki i czawrtki 0d 12-14 lekarz przyjmuje na stronie dzieci zdrowych, własnie dziś tam idziemy na szczepienie WZWB.

A odnośnie pogody u nas dziś zimno, bo tylko 2 st. ale pogodnie.

M. w pracy więc mamy cały dzionek dla siebie:) Gabulka właśnie zjadła kaszkę i zasypia w łóżeczku:)

Witam,
u nas nocka w miarę dobrze,wstawałam chyba tylko z 4 razy:-D. Ale za to mamy drugą dolną jedynkę. Wczoraj wyszła pierwsza.
pozdrawiam, potem się odezwę, bo teraz mam Dominika na kolanach

Witam,
u nas nocka w miarę dobrze,wstawałam chyba tylko z 4 razy:-D. Ale za to mamy drugą dolną jedynkę. Wczoraj wyszła pierwsza.
pozdrawiam, potem się odezwę, bo teraz mam Dominika na kolanach
Caro rosna zabki Dominikowi jak grzyby po deszczu!!!!:szok:
Gratuluje kolejnego zabka:-)

Modro ja zawsze wierzch tortu smarowalam kremem a boki obsypywalam okruchami.
Brzegi biszkoptu scieralam na tarce.
Przystrajalam wierzch kremem tzn mialam takie pierdulki do robienia wzorow.
Dokladalam jakies listki z lukru czy takie kuleczki srebrne albo kwiatuszki,ale bardzo chetnie bym zrobila z lukrem na wierzchu Szymowi na roczek tylko ze nie wiem gdzie tu szukac takich wynalazkow

U nas nocka nie zle maly obudzil sie o 2 na zarelko a potem o 5 i skubany nie spal do 6 bo mu jesc nie dalam:sorry:ale jak gosc naje sie w nocy to w dzien nie je.
Nie wiem czy dobrze robie ze chce go oduczyc chciaz jednego karmienia nocnego???
aaaa ale spalismy do 9 :)))

Gabula zaszczepiona, ciut krzyku było ale tylko chwilkę. Dostała naklejkę za dzielność:-D Kolejne szczepienie dopiero w 13-24 miesiącu więc luzik.

Zupka dla Gabrysi się gotuje. Dziś ze szpinaczkiem jakaś jarzynówka:tak:

Wieczorem przyjeżdża moja siorka i zamierzam jej usmażyć racuchy drożdżowe bo uwielbia. A że jej facet do Niemiec wyjechał na jakiś czas do pracy to chociaż ja ją troszkę pocieszę tymi racuszkami:-D

No tak siorze nie ma kto dogodzic to chociaz Ty racuchami:-D:-D:-D

Moj Szym na ostatnim szczepieniu tez byl dzielny,teraz mamy jak skonczy 12m i chyba 14m:tak:

bylismy na dworku 1,5h a teraz maly spi na dworzu - wietrzy sie:-D

ja nie robie takich cudów jak edis...po prostu biszkopt i krem i owoce, tylko w dekoracje lubie sie bawic...do tej pory szalałąm ze szprycami a teraz chce sporbowac tych plastycznych lukrów-ciekawe co wyjdzie-tesciowi na 55 lat chce zrobic
mordoklejko, ja to przeważnie robię masę taką cukrową. Fajnie się nią pracuje, jest miękka, różne rzeczy możesz z niej zrobić. Tutaj jest link http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=414 Ta masa przypomina trochę marcepan.
A ta jest wg mnie najprostsza do wykonania: http://www.cincin.cc/index.php?s=&showtopic=414&view=findpost&p=6156

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry