Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ewelcia ale ładne dzięki:-)
MM ale ci dobrze tez bym pojechała do Pl ale święta już niedługo a wybieramy się do ojczyzny:-)a powiedz mi opłaca ci się tak męczyć samochodem siebie i Amelkę ostatnio zamiawiałm koledze bilety z Oslo do Goleniowa i zapłacił w jedną stronę 82 zł a w drugą 139zł jak ja bym była w Oslo to do Pl za takie pieniądze co najmniej raz w miesiącu bym leciała,tu od nas jest dużo drożej niestety:-(

poza tym z samolotami to tez nie jest tak extra.. trzeba duuuzo wczesniej byc i bez sensu czekac.. slyszalam ze z wozkami sa jakies problemy.. pozatym nie wiem jak Amelia by zareagowala na lot.. dlatego narazie jak mam szanse jechac z kims samochodem to wole z tego skorzystac
nie martwie sie o bagaze ani o nic tutaj wloze do auta.. i wyciagne w PL przed domem
wyjezdzamy najprawdopodobniej 18.12 a wracamy w polowie stycznia
tak na miesiac planujemy;-) D sie smieje ze ja to sie teraz wybycze
teraz na 2 tyg pozniej na miesiac spowrotem do NO i znowu na miesiac do PL:-)
mam nadzieje
ale witam serdecznie;-)
i taki smieszny odglos/zgrzyt wydaja te klocki

ogólnie samej jazdy duzo więcej bo promem z Niemiec nie ze |Szwecji więc czeka nas jakies 20 godzin w aucie a Martyna w dalszym ciągu nie przepada za samochodem
nie wiem jak y to zrobimy ale bardzo bym chciała jechać w sumie ja tak pierwszy raz długo zdala od domu,bardzo tęsknię za moim tatusiem :-(
z Oslo nie jest tak tragicznie, kwestia przyzwyczajenia
My juz jezdzimy ponad 3 lata takze dla nas to juz pikus
O jacie jak mnie tu długo nie było... masakra, chyba od marca ...
raczej nie nadrobie czytania .. ale napisze co u nas...
Maksio rośnie jak na drożdżach.. 7 miesięcy minęło niewiadomo kiedy... Spi całą noc ... HURA... Zębów brak ... szkoda.. pozatym łobuzuje.. sam siada i wstaje w łóżeczku.. i biega w chodziku.. i jest strasznym łakomczuchem... pochłania wszystko jak leci.. niestety nie udało się nam karmienie cycusiem - tylko 3 miesiace- szkoda...
pozdrawiam wszystkie Mamuśki..i ide nadrabiać zaległości ..
.
Zatrzymywalismy sie moze 2 razy do 3
Nakarmienie w samochodzie wcale nie jest takie zle przynajmiej nam nie robi to roznicy czy w domu czy w aucie
No a co do przebierania to mielismy takie szczescie ze w jedna jak i druga strone Amelka zrobila nam strasznie smierdzaca niespodzianke

ale dalismy rade
Mialam duza poduche na tylnym siedzeniu i stwierdzam ze bez niej nie byloby tak latwo:-) Przebieranie bylo duzo latwiejsze
Karmienie rowniez
no i ja mialam wygodnie

dobry tekst!!!!!