ewelcia86
Szczesliwa mama:))
EdisNiemożliwe. Ani ząbki wychodzą w środy co 2 tygodniePora na trzeci ząbek jest za tydzień...

to ta Twoja Ania to chyba sterowana jest
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
EdisNiemożliwe. Ani ząbki wychodzą w środy co 2 tygodniePora na trzeci ząbek jest za tydzień...

to ta Twoja Ania to chyba sterowana jest
NooooEdisto ta Twoja Ania to chyba sterowana jest
![]()
Dobrze by było. Nastawiłabym ją wtedy na spanko kiedy bym chciała i na ile bym chciała...Nic, tylko tak z ciekawości pytam. Sama zastanawiam się czy nie kupić, ale to już teraz to chyba nieporozumienie... chyba już za późno. Do kiedy wogóle dzieciaki mogą być noszone w chuście? A jak wyjść z dzieckiem w chuście zimą? Opatulić się w kombinezon i potem założyć chustę?Edis - ja mam i używam chusty, a co?

;-)sa tez specjalne kurtki i oslonki ktore sie na chuste i na mame zaklada zeby cieplej byloNic, tylko tak z ciekawości pytam. Sama zastanawiam się czy nie kupić, ale to już teraz to chyba nieporozumienie... chyba już za późno. Do kiedy wogóle dzieciaki mogą być noszone w chuście? A jak wyjść z dzieckiem w chuście zimą? Opatulić się w kombinezon i potem założyć chustę?![]()
mr ja pierwszego siwego zauwazylam w tym roku a mam 26 :-)MM dzieki za komplementa ale wiesz zdjecia to nie pokazuja kurzych łapek i siwych włosow- nie farbuje sie bo chce ,raczej musze.Tak tak w tamtym roku odkryłam siwe pasemko i złapałam doła...a było to w okresie ciazy z Xavciem...niezle 30 tka na karku i siwa starucha ze mnie.
.