Justyna337
Fanka BB :)
wow Dominika!!!! aleś poszalała z tymi linkami - szacun

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. Nie dało rady oszukać ją piciem, wydzierała się dotąd aż dostała cyca. A potem było już tylko gorzej - od ok.1.30 do 5.30 praktycznie nie spała (może ze 2xpo 5min) i w między czasie podnosiła sobie koszulkę i doiła cyca
. Skapitulowałam już o 4.30 i dałam jej viburcol, po nim po godzinie zasnęła i spała do 9.00 (wg starego czasu), ale też z przerwami. Teraz też zasnęła ale pospała 15min i to bujana w leżaczku. Już cała w skowronkach i oczywiście drze buźkę. Niewiem co juz robić. Żeby chociaż w dzień pospała.
JA dzis wstawalam tylko 5 razy w nocy i uznaje nocke za udaną!!! Serio, bo czasem to po 20 razy wstaje. W dzien jakos spi (tzn. 4 razy po 30 minut), w nocy chcialby podobnie... Dziewczyny, kiedy te nasze dzieci zaczną spacJA dzis wstawalam tylko 5 razy w nocy i uznaje nocke za udaną!!! Serio, bo czasem to po 20 razy wstaje. W dzien jakos spi (tzn. 4 razy po 30 minut), w nocy chcialby podobnie...
A my tu z mezem drugie planujemy...!!!
Ktoras sie bedzie w najbolizszej przyszlosci starac? :-)
Wystarczy Amelunia