Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Atsonia nie tylko Twoja taki nerwowy ,moj tez czasami umie pokazac na co go stac!!!
tez pewnie ma to po mamusi Maniulka moj juz przestawil sobie zegarek,od wczoraj wstaje przed 8 a nie przed 7 czy o 7!!!
Moonik skoro rehabilitantka tak mowi to niech tak bedzie,napewna sie zna i wie co gada!!!
No wlasnie kup puzzle piankowe i kladz go na nich!!!
Kaczuszka brawa dla Mikiego!!!!
U nas nocka ok 2pobudki o 2:30 i o 6(dalam pic i spalismy do 7:45:-))
teraz tez sasnal troche z placzem co prawda ale to juz 4 dzien bez dydola i z kazdym dniem jest lepiej!!!
ratunku - 12 a ja mam megabałagan - mąż wraca z delegacji, a ja wszystko powywalałam z szaf i mi się odechciało sprzątać ale leniuch ze mnie pewnie upchnę wszystko nogą... a co tam...
No to my z Martyną włąsnie wstałysmy po 3 godzinnej drzemce
Obiadu niema,chałupa nie posprzątana ale za top ja wyspana:-)
Kaczuszka ja kupowałam puzzle w No ale na alegro jest ich pełno
Maniulka to to pospalyscie sobie sporo!!!
Moj wczesniej spal 2h a teraz tez spi od jakis 10min,najpierw stoczyl ze mna bitwe,bo nie chcial spac w lozeczku a jak tylko go wsadzilam w wozek to wciagu 2minut zasnal.
Skubaniec przyzwyczajony jest ze druga drzemke ma w wozku na dworzu,a my dzis w domu caly dzien bo wieje i leje:-(