reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

reklama
tak, moja mama tez czytała................:-p
ja też oglądam brzydulę i nawet ... nagrywam:-p Bo m wtedy nie ma w domu a chce obejrzeć:-D:-D ja tam brzydulę dla samej Violetki oglądam..."trzeba pić żelazo póki gorące...::-D
Monik - wszystkiego naj naj naj...
ja rozmowy oglądałam w okresie maturalnym, jak powtórki leciały ok 1 w nocy. teraz jak włączam i obiad jem, ale i tak dłużej niż 15 minut nie daję rady. chociaż jak już jest ekstra mocny odcinek - to czemu nie....:sorry:ogólnie jak Zuzka ne śpi to razem oglądamy tylko Brzydulę, chyba ze m jest w domu, to leci co popadnie...

Violka jest najlepsza a teksty ma nieziemskie :-D:-D:-D:-D
A co jeszcze pisali w tej gazecie?????:-)
Mój m zawsze się śmieje że oglądam takie bzdury a sam patrzy :tak:Marti też i synek a ja jeszcze lubię 39 i pół i Karolaka :-)

a ja ogladam zawsze brzydulke z wyprzedzeniem :-D:-D bloga znalazlam nie musze czekac np z piatku do poniedzialku tylko jeden za drugim bo ciekawosc zzera :-D:-D ale ja maniak jestem :tak: maniulka nic wiecej nie bylo

dziewczyny czy wasze maluchy tez tak ciężko usypiaa???ój usypia jakąś godzinke..non stop marudzi i sie przewraca z boku na bok..popłakuje...dzisiaj od 13tej to dopiero teraz zasnęła o 20tej:(za nic nie chciała iść spać.
Monik wszystkiego najlepszego!

maniulka nie, tu sa za darmo ale dzisiaj trzeba ogladac jutrzejszy bo innych to tylko zwiastuny sa wiec tu sa puszczane z wyprzedzeniem http://brzydula.tvshow.com.pl/brzydula-odc196/:-D:-D:-D

a ja stwierdzilam ze okropna jestem tzn. ucze malego samego zasypiac, no i jusz tam prawie zasypia a tu nagle marudzenie i krecenie sie ale mysle "to pewnie dlatego ze chce na rece" wiec czekam tak kolo 20 min. poszlam w koncu do niego juz troche zla a tu patrze maly zrobil kupe i do tego tak sie wiercil ze az do ramion doszla, ale mi sie przykro zrobilo ze tak biedaka osadzalam :-:)-( ale teraz naszczescie juz usnol sam przebrany i umyty :tak:

tez tak mysle dlatego nic na siłe ale ona od 17tej takie miała oczka maluteńkie...a tak kocha reklamy ze wczoraj juz na noc spac poszla i akurat reklame włączyli...no i maja oczy jak 5zł. juz stoi w łózeczku i po spaniu.musze telewizor do max wyciszac
bansik moja maja tez tak sama usypia ale ja rozkładam łózko i sie kłade obok....i pare razy bym szybciej zasnęła niż maja

reklama
Do góry