monika18815
Fanka BB :)
no tak tylko ja mam blizniaki male nad soba i one strasznie chalasuja wiec takie nagle odglosy ja budza.ja tak nauczylam usypiac przy filmie zeby nie bylo problemu jak ktos przyjdzie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ewelcia jedna laska mowi tekst "pierwszego faceta zdradzilam 100 razy a meza juz tylko 30" (liczby podobne ale dokladnie nie ]
szkoda ze nie ogladalam:-( nie bylo mnie w domu!!!
a ja nie ogladam tegoViolka jest najlepsza a teksty ma nieziemskie
A co jeszcze pisali w tej gazecie?????:-)
Mój m zawsze się śmieje że oglądam takie bzdury a sam patrzyMarti też i synek a ja jeszcze lubię 39 i pół i Karolaka :-)
czasami zdarzy mi sie ze przelacze i akurat leci ale rzadko,nawet nie wiem o ktorej godzinie???
39 i pol tez lubie -
A wlasnie o ktorej
Ja ogladam m jak milosc-wlasnie ostatniego odcinka nie ogladalam, barwy szczescia i chyba tyle.
A no i rano Malanowskiego a takto TV wlaczone,bo muzyka gra albo cos tam leci a i czasami klan oblukam !!!
ja do tesciow zawiozłammonika a ja mysle zeby darowac sobie temat wywożenia psów co ;-)a moj ostatnio potrzebuje wiecej kiedys spal 21-5 max6 a teraz 19,max 20 do 8,9

a widziałyście duzego faceta wojskowego co na smyczy prowadzi yorka????maniulka no fakt facet mesko z nim nie wyglada... a widzialas psa alexa z brzyduli?? hahahato dopiero nie mesko wyglada
![]()

i uciekal przed moim kotem..