reklama

Marzec 2009

ja też zakładam rajtki i cienkie spodenki bo u nas chłodno a na to jeszcze czesto skarpety z abs - i wtedy jest ok ale skarpety nie spadają a mała rzadko ściąga. kapci nie mamy:)

reklama
Ostatnia edycja:
agnesiaa skarpetki rewelacyjne normalnie muszę małego w takie zaopatrzyć.
A mój mały tak się do mnie przyzwyczaił w tym szpitalu że tylko do mnie chce iść no wyjątek to dziadek na moje szczęście nie ukrywam że nosiłam go na rączkach i teraz nie chce inaczej makabra.:no:

Maly wczesniej sciagal buciki jak mial takie miekkie nazwijmy je "ozdobne";-) teraz jak ma takie normalne buty to nie sciaga.
Czasmi jak wsadzi gdzies noge i mu sie zsunie to mi przynosi i pokazuje no i mu zaloze i jest ok,dalej smiga;-).
ja tez nie moge nigdy trafic na dobre skarpety.
Ostatnio kupilam i go uciskaja,a z miesiac tyemu tez kupowalam i znow sa za luzne.
U nas w domu nie jest az tak goraca a maly smiga bez rajstop;-)
Nawet na dwor czasami biore go bez...tak jak dzis na rowerek...

Gosia w domu chodzi w rajstopkach, a nba dwór zakładamy jej na to spodenki.
Więc do skarpetek nie jest przyzwyczajona, ale gdy idziemy w gości to zakładamy jej skarpetki (my mamy dywany a większość ludzi ma teraz gołe panele bo tak jest w modzie" i o ile same jej nie spadną to siedzą.
Bardzo fajne kapcie, skarpetki buciki roz. 19-21 (918234613) - Aukcje internetowe Allegro
miałyśmy te kapcie (babcia nimi handluje:-p) ale ja wiem dla mnie jakieś lipne są.
Myślę, że poczekam jeszcze trochę aż Gosia dopracuje swoje chodzenie i kupimy jej buty na dwór i kapcie po domu.

Moja Zosia w domu chodzi w skarpetach z abs, na dwór teraz juz obowiązkowo buty bo chce chodzić, kupiłam jej też kapciuszki bufado, ale po domu nie chce w nich chodzic, jak idziemy na dwór bez problemu buty zakłada

reklama
u nas było do niedawna że młody śmigał w abs-ach, tak wydawało mi się zdrowiej (podobno nie ma się płaskostopia chodząc na boso),
ale już niedługo do żłobka i kupiliśmy w zeszłym tygodniu paputki - pierwszy dzień średnio, ale teraz w nich biega lepiej niż bez
a w sobotę jak mąż go ubrał bez butów, to jak je znalazł mały koło łóżeczka to przykładał do nogi - widać "się pokochali" ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry