reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

reklama
jak zrobię test to się okaże czy będziemy mieć rodzeństwo dla Kuby, bo dziwnie się czuję, ale moja @ trwała tydzień więc myślę, że jakby coś to była by krótsza, ale zobaczymy ;p

uuu Kasiulka to lipa w pracy :/

zrobiłam test - negatywny, moje samopoczucie to chyba jakaś depresja ;|
ooioo szkoda:-p
a juz myslalam ze bedziesz 3;-)

widze ze tu tez sporo piszecie.....
zaleglosci mam okropne:baffled:

Wiecie co niesamowite to wszystko jest,dopiero co dzieliłyśmy się radością,dolegliwościami,strachem o nasze fasolki a tu już kolejne w brzuszku:-)
Czekamy na kolejną przyszłą mamusie :tak:ciekawe która dołączy do Moonik i Dominiki ???

No wlasnie, dziewczyny, do roboty ;) Wystarczy parę śmiesznych ruchów i już... ;)

Z innej beczki - odsmoczkowałyście już wasze maluchy? Bo Tadek ciągle smoczkowy, tzn. smok jest tylko do zasypiania. I zasypia w 5 minut, bez zadnego usypiania. Tylko mu sie daje smoczka, wklada do lozeczka, a on od razu senny sie robi. I nie wyobrazam sobie poki co odstawienia smoka - to jest baaaaardzo wygodne! Zwlaszcza ze drugie tez raczej ze smoczkiem chowane będzie, to chyba zostawie mu tego smoczka, zeby miał jakiegos pocieszacza, bo jakaś zazdrośc na pewno będzie.
Ewelcia, z trego co pamieam, to ty siewzielas jakos juz dawno za smoczka, prawda?

moonik moja Zosia nigdy nie chciała ssac smoka z czego teraz sie bardzo cieszę, zostało nam tylko odpieluchowanie, a z uspianiem tez nie ma problemu kładzie się i spi bez zadnego lulania, ale moja koleżanka swoja ceóreczkę odsmoczkowała w taki smieszny sposób ze codziennie odcinała po kawałeczku smoczka, jak juz nie było co obciąc to i problem smoczkowy się skończył.

Ada smoka używa, nie tylko do spania. Narazie nie będę sobie z tego powodu żył podcinać. Od noworodka miała silną potrzebę ssania, a ze ja krótko karmiłam piersią widocznie smoczek był jej potrzebny. Przyjdzie czas i na to. Przecież bądź co bądź jest jeszcze mała. Czasami bywa tak, że daję jej smoczek tylko do spania (w południe i wieczorem), bo się nie domaga. Jestem dobrej myśli, wiem że sama z niego zrezygnuje.

reklama
moonik i dominika-JA CIE!!! PO PIERWSZE I NAJWAŻNIEJSZE-SEEEERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! ZDRÓWKA DLA wAS I DLA MALUSZKÓW-JESTEM W SZOKU AŻ MI SERCE MOCNIEJ BIJE!!!!!!!!!

Do góry