reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

jadę dziś na zakupy do Szczecina, więc postanowiłam rano zrobić porządki w szafach i uzbierałam 4 wielkie torby rzeczy do wywalenia :szok: 2 torby Kuby i 2 moich rzeczy :baffled: nareszcie jest przejrzyście w szafach :D wszystko można znaleźć :-D
a prasowanie nadal nietknięte... :no: strasznie nie lubię prasować, ale jak mam dobry dzień to wezmę i raz dwa wszystko ogarnę, czekam na taki dzień :-p

u nas co roku przez 2tyg nie ma ciepłej wody, bo coś remontują, rok w rok bez wyjątku, no i teraz oczywiście tak samo, muszę grzać wodę w garnkach :baffled: masakra, oby tylko skończyło się na dwóch tygodniach, bo w tamtym roku, co chwila rury im gdzieś pękały i w zimie co jakiś czas nie było ciepłej wody i ogrzewania w całym mieście i to przy tych największych mrozach ;-)

reklama
Hej dziewczyny ja włąsnie czekam na Kamila z mama jego zaraz beda agnesia przywieź pranie do mnie ja uwielbiam to robić myc okna prasować ale nie cierpie myc garów;-(

agnesia napisałam ci ciekawego priva;-)pozdrawiam życzę miłej spokojnej soboty ide obierać ziemniaczki tarciówka sos już zrobiła;-)

Ooo amy nowa foremke:-)
ale mam zaplon co??/
Witaj Timunek.
Nie mialysmy sie okazji poznac,bo ja rzadko zagladam,ale teraz moze bede miala wiecej czasu;-):-)

hej ewelcia;-)moja szantrapka śpi:-) robimy przadki pełna para na działce dzieciaki sie bawią ładnie swieci słonko;-)obiadek już zjedzony musze poukładac na nowo w kartony ciuchy bo tymek je ciagle wywala i ma ubaw stoja na ziemi bo meble mam juz na nowym mieszkanku;-)

Iśku ja tak samo, prasuję i myje okna za karę, zmywać naczynia lubię, ale w zmywaniu to wyręcza mnie mój m, a jak go nie ma to nie bardzo mam co zmywać ;p on może zrobić wszystko tylko nie poprasuje i nie umyje okien :/ mył okna jak byłam w ciąży i szczerze mówiąc w ogóle mu nie poszło ;p

padam dziś na twarz, Kuba jednak potrzebuje długiej drzemki w dzień, dziś nie spał w ciągu dnia i normalnie zaczęło mu odbijać, darł się na zabawki, na mnie, miał taki humor - myślałam, że wyjdę i trzasnę drzwiami, dobrze, że poszedł wcześniej spać, bo chyba bym niewytrzymała nerwowo, a teraz ja udam się na zasłużony wypoczynek :D

również witam
dziś Kuba dał pospać, kochane dziecko ;D jednak jak w dzień śpi mniej to więcej w nocy śpi, ale sama nie wiem co gorsze czy wstawanie o 6, czy użeranie się z marudą :/

wczoraj malowaliśmy farbami i mamy fajne odciski łapek i stópek, Kuba był cały kolorowy :D teraz powiesiłam odciski na ścianie i zostawiłam dwa dla babci :)

U nas Zośka nie spi w ogóle w dzień, ale za to w nocy tez się nie budzi spi od 22 lub 23 zazwyczaj budzi sie o 9
A ja bardzo lubię prasować, rozkładam deskę przed tv włączam sobie jakiś film i prasuję, sprzatac też lubię, ale najlepiej mi idzie jak jestem sama w domu nikt mi sie pod nogami nie kręci wtedy robota pali mi się w rękach, za to nienawidzę zmywać, nie lubie tez gotować takich zwyczajnych obiadów jak kotlety czy zupy ale przyjemnośc mi sprawia upichcenie czegoś wymyslnego i niecodziennego, ostatnio robiłam faszerowane bakłażany z mozzarellą.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam widzę ze cichutko tutaj ja również sie nie odzywam nie mam jak Tymi bardzo przezywa zęby wyszło mu ich az 9 ma rozwolnienie tragiczne wczoraj musiałam prac wszystko siedzi mi na recach zasypia mi na recach no masakra własnie wstał lecę do niego dzis mam wolne a tak to pilnuje Kamila tymusia lekcje z Bartkiem i dzień sie konczy sami wiecie jak to jest z dziećmi pozdrawiam

Do góry