Justyna337
Fanka BB :)
Tymmuniek z Zu to samo. maruda na 102 a poza tym taka kupa że masakra. bez przerwy tylko na rekach - następna koala...:/
ja też cichutko siedze bo po pracy praca w domu. a wieczorem już nie mam siły
ja też cichutko siedze bo po pracy praca w domu. a wieczorem już nie mam siły

mamy problemy w szkole u Bartka w jego klasie jest chłopak który powinien miedz indywidualnie nauczanie jest taki potworny ze nikt nie potrafi sobie z nim radzić pobił mojego Bartka już dwa razy wziął sobie kolegę z starszej klasy i szli za nim do domu zastraszając go.... sprawę poruszałam i to bardzo dyrektor to chamidło i gbur powiedział ze on nie będzie rozmawiał z mężem moim poniewaz to są etapy żeby sprawa trafiła do niego... wiec mój mąż zasięgnął do kodeksu karnego i takie zastraszania i bicia sa przestępstwem i sa metody na takich uczni ale jak widać nikt do tej pory sie nie interesował mój m postanowił osobiście sam przejść się do grona pedagogicznego i poruszy niebo a ziemie a by nas syn bezpiecznie szedł do szkoły i ze szkoły Bartek siedział ze strachu za toalecie i mówił mamo ja naprawdę boje się iść dziś do szkoły
chodze po niego codziennie do szkoły żeby mu się nic nie przydarzyło.....zobaczymy jak będzie dalej...
co u was jak nocki ?