• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marzec 2009

reklama
tanu swietny pomysl, droga sprawa chociaz warta tego bo to pamiatka na lata..... moze to glupie ale w tej ciazy nie tyje tak jak w pierszej ludze sie ze po porodzie zrzuce z nawiazka to co zostalo mi jeszcze po Hubciu....
jutro siostra zabiera mnie do kosmetyczki na zabieg na twarze dla kobiet w ciazy...a na wieczor kupila 4 bilety na bonda wraz ze swoimi M pojdziemy... moj nie zasluguje bo nigdzie mnie nie zabiera sam z siebie to ja inicjatorka jestem... przykre ale nic...

no sesja nago tez fajna...ale moze po ciazy...taki ladny akcik miec....bajka....na starosc moglabym powspominac jakie kiedys cialo mialam:)
taka "erotyczna" z mezem tez fajna....

Dziewczyny dziekuje za wsparcie mam nadzieje że podejme dobrą decyzje bo musze ją podjąć sama a jakoś tak cieżko przekreślić przez pisanie na gg wyznawania miłości 14 lat bycia razem tymbardziej że ja go kocham.

A teraz zła wiadomość nie dość że boli mnie brzuch jak diabli i źle się czuje to nie wiem dlaczego ale weszłam na wage i .................................schudłam:-(

Julia - bardzo Ci współczuję. Kochaj swoje Maleństwo mocno i bądź silna, choć domyślam się, jak bardzo to trudne...

Mam nadzieję, że z Maleństwem Mirki wszystko w porządku - Modroklejka - ucałuj ją od nas mocno!

Myfa - fajnie Ci się sobota zapowiada!

A ja znów zaczynam mieć kłopot ze wzdęciami - już 3 raz w tym tygodniu, po zjedzeniu czegoś smażonego mam to okropne uczucie ciężkości - espumisan pomaga, ale przecież nie będę go łykać co dzień, chyba muszę zrezygnować ze smażonych potraw.

Przede mną długi weekend, potem środa o czwartek ostatnie dni w pracy, a w piątek - USG - już nie mogę się doczekać:-)

tanu ja czasem zaluje ze nie skorzystalam z porpozycji pozowania do CKMU wtedy jeszcze nie wiem czy teraz to pismo jeszcze jest..wtedy jeszcze studiowalam i jakies apekty moralne mnie naszly a teraz zaluje troche bo tam calkiem fajne zdjecia byly nie takie wyuzdane a sexownie i delikatne..teraz miala bym pamiatke ;) a wnukom pokazala bym jaka babcia laska byla ;) ech a czas ucieka my sie zmieniamy cialko starzeje .. moj kiedys mi powiedzial wazne by miec sie zkim starzec i starzejace sie cialo kochanej osoby jest piekne...hmm ciekawe czy nadal tak uwaza...

reklama
Julia - bardzo Ci współczuję. Kochaj swoje Maleństwo mocno i bądź silna, choć domyślam się, jak bardzo to trudne...

Mam nadzieję, że z Maleństwem Mirki wszystko w porządku - Modroklejka - ucałuj ją od nas mocno!

Myfa - fajnie Ci się sobota zapowiada!

A ja znów zaczynam mieć kłopot ze wzdęciami - już 3 raz w tym tygodniu, po zjedzeniu czegoś smażonego mam to okropne uczucie ciężkości - espumisan pomaga, ale przecież nie będę go łykać co dzień, chyba muszę zrezygnować ze smażonych potraw.

Przede mną długi weekend, potem środa o czwartek ostatnie dni w pracy, a w piątek - USG - już nie mogę się doczekać:-)

kochana zawsze po zjedzeniu takiego danka popij sobie herbatka rumiankowa dla niemowlakow taka np z hippa...u mnie sie sprawdza a herbatka smaczna jak dla mnie noi dziala....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry