reklama
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Lilienka mam infekcje ropna gardła
i musze brac antybiotyk , bo inaczej nie przejdzie.Strasznie sie tym martwilam ale wsumie w 1 ciąży tez brałam bo miałam zas zapalenie zęba
tak bolało ze wkoncu wyrwałam bo kanałowki nie dało sie zrobic. A zęby ida w ciazy jak swierze bułeczki
Teraz jade do PL za 2 m-ce bedzie juz to 2 trymest i bede mogła sobie sprawdzic szczenke i jak cos bedzie zrobic od razu. Wam tez to proponuje zrobic.
Kochana a tym z enie masz obiawów sie nie przejmuj , przyjdzie na nie jeszcze pora ;-)

Teraz jade do PL za 2 m-ce bedzie juz to 2 trymest i bede mogła sobie sprawdzic szczenke i jak cos bedzie zrobic od razu. Wam tez to proponuje zrobic.
Kochana a tym z enie masz obiawów sie nie przejmuj , przyjdzie na nie jeszcze pora ;-)
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Lilienka juz jest troche lepiej nie czuje juz ropy...antybiotyk pomaga , ale wiesz teraz to sa takie antybiotyki ktore nie szkodza dziecku i to mnie pociesza...
A ja znów mam lenia a obiecałam koleznace i córce ze do mnie pojade i pojdziemy na plac zabaw
Miłego Dnia zycze Wam ...
A ja znów mam lenia a obiecałam koleznace i córce ze do mnie pojade i pojdziemy na plac zabaw

Miłego Dnia zycze Wam ...
zQo
Entuzjast(k)a
Ja mam potwornego lenia i brakuje mi checi do pracy
do kibelka tez czesto ganiam:-):-):-)

M
modroklejka
Gość
zaraz jade podgladac maluszka...
Witam
Widze ze tu same ranne ptaszki,a mnie sie cholera nie chce rano wstawac,tylko bym spala i spala.Ale to chyba dobrze chociaz sobie odpoczniemy:-).
Dzis czuje sie nawet dobrze tylko ciagle jestem zmeczona i spiaca,mdlosci juz nie mam,piersi bolaly wczesniej i sa wieksze o 2rozmiary;-).
Teraz jedyne co mi dokucza to rwa kulszowa,zadnej z was tego nie zycze,nie wiem czy uda mi sie wrocic do pracy.
Milego dnia marcoweczki:-)
Widze ze tu same ranne ptaszki,a mnie sie cholera nie chce rano wstawac,tylko bym spala i spala.Ale to chyba dobrze chociaz sobie odpoczniemy:-).
Dzis czuje sie nawet dobrze tylko ciagle jestem zmeczona i spiaca,mdlosci juz nie mam,piersi bolaly wczesniej i sa wieksze o 2rozmiary;-).
Teraz jedyne co mi dokucza to rwa kulszowa,zadnej z was tego nie zycze,nie wiem czy uda mi sie wrocic do pracy.
Milego dnia marcoweczki:-)
mamusia
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Witajcie u mnie też oki mdłości minęły (oby już nie wróciły ) ale obyło się bez pawików.
Pamiętam że przy ciążach puszczałam pawiki i to jakie (teraz nie więc może jest szansa na chłopczyka ;-)
Oczywiście co się urodzi to będzie oby tylko zdrowe bo to najwarzniejsze
Napewno będę chciała znać płeć (znów inaczej bo wcześniej dwa razy nie znałam )
W którym miesiącu już można sprawdzić płeć wiecie może ???
w poniedziałek wyjeżdżamy na wakacje w Bieszczady więc nie będzie mnie na forum 2 tygodnie ale będę miała czytania :-)
Dziś na obiad mam śledzie mniaaaaaaaaaam już musiałam skosztować .Smaki mam nieziemskie jak tak dalej pójdzie to się nie uniose
wczoraj gofry z śmietaną i owocami a dziś na śledzie mnie naszło 
Pozdrawiam miłe panie
Pamiętam że przy ciążach puszczałam pawiki i to jakie (teraz nie więc może jest szansa na chłopczyka ;-)
Oczywiście co się urodzi to będzie oby tylko zdrowe bo to najwarzniejsze

Napewno będę chciała znać płeć (znów inaczej bo wcześniej dwa razy nie znałam )
W którym miesiącu już można sprawdzić płeć wiecie może ???
w poniedziałek wyjeżdżamy na wakacje w Bieszczady więc nie będzie mnie na forum 2 tygodnie ale będę miała czytania :-)
Dziś na obiad mam śledzie mniaaaaaaaaaam już musiałam skosztować .Smaki mam nieziemskie jak tak dalej pójdzie to się nie uniose

Pozdrawiam miłe panie
reklama
Mamusia zycze udanego wypoczynku.
Co do plci bobaska to ci nie pompoge bo to moja pierwsza ciaza i sie nie orientuje.
Widze ze raz masz ochote na slodkosci a raz na kwasne.mnie ciagle chce sie na slodko,kolezanki mowia ze bedzie corcia,tylko ze to jest dopiero 9tydz i 3dzien to jeszcze wszystko moze sie zmienic.
Mordoklejka napisz jak tam Twoj bobasek
A tak wogole jak sie czujecie?
Co do plci bobaska to ci nie pompoge bo to moja pierwsza ciaza i sie nie orientuje.
Widze ze raz masz ochote na slodkosci a raz na kwasne.mnie ciagle chce sie na slodko,kolezanki mowia ze bedzie corcia,tylko ze to jest dopiero 9tydz i 3dzien to jeszcze wszystko moze sie zmienic.
Mordoklejka napisz jak tam Twoj bobasek
A tak wogole jak sie czujecie?