Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzięki laila - a któraś już ozdabiała pokój w ten sposób
ja starszemu naklejałam naklejki, ale potem do następnego malowania była katastrofa z odklejaniem i zalepianiem, szpachlowaniem....
Nasz maluszek też na razie nie będzie miał własnego pokoju... tak to jest jak się przychodzi na świat jako trzecim z rodzeństwa. Mamy duży metraż, prawie 90m, ale są to trzy wysokie pokoje, o takim rozłożeniu okien, które uniemożliwia podział. Jeden pokój mają chłopcy, w drugim jest duża jadalnia z ogromnym stołem i aneksem kuchennym, a trzeci pokój to tzw pokój mój i męża - tam śpimy, tam mamy TV, tam jest moje biurko i stanowisko do pracy.... i tam dokoptujemy dzidziusia. Pokój ma 28 metrów i naprawdę szkoda, że nie ma jak go podzielić na dwa mniejsze.... W perspektywie mamy remont poddasza i tam za kilka lat urządzimy pokoje starszym chłopcom, a wtedy mały będzie mógł zająć ich pokój...cożmoja dzidiza jeszcze długo własnego pokoiku nie będzie miala
bo my długo własnego M nie bedziemy jeszcze miec ;(

No coz,nie myslalam ze wygladam na zaawansowana ciaze,zawsze o sobie uwazalam ze jestem dosc szczupla,nawet jak na ciezarna a brzuch nie jest az tak duzy.Ale moja upatrzona fryzjerka sprytnie to ominela-dala mi swoja wizytowke i przyjedzie do mnie do domku farbowac i sciac troche moje kudelki-tyle ze koszt sie nieco zwiekszy...
Wogole dziwie sie ze moja ginka tak rzadko robi mi USG bo bierze za to dodatkowo 80 zl wiec powinno jej zalezec,a ja mam miec USG dopiero po nowym roku.