czesc:-)
Ja wlasnie sie obudzilam-tak z mezem pospalismy ze zaspal na 1 zajecia do szkoly.Teraz tradycyjnie jem sniadanko podczytujac fora-duzo nie napisalyscie;-)
No i niestety-na wadze dzis 10 kg i chyba odkrylam przyczyne.Otoz bardzo czesto mi sie sni (np dzis) moj dawny rozklad dnia (tyle ze fabula science fiction jak to w snach)-ze jestem na silce,ze tancze,ze plywam,takie tam.Przed ciaza 2 razy w tyg od 3 lat chodzilam na rozne zajecia sportowe a teraz od pol roku nic.Sny odzwierciedlaja potrzeby organizmu (tu sie przyznam:seks tez mi sie sni

),wiec chyba stad ten przyrost wagi-ze sie nic nie ruszam!Bo jem raczej nirmalnie i pije tez normalnie.Niby 10 kg to normalna waga ale jakby bylo np 7 to lepiej bym sie z tym czula.Niech tylko urodze i dojde do siebie-koniec z forami,lezeniem przed tv i wszystkimi czynnosciami gdzie obrastam w tluszczyk-marsz na silownie

Maz bardzo popiera,widocznie wolal mnie w wersji light,choc mi tego nie mowi

A na silce sporo mamus po porodach bylo i instruktorzy opracowywali dla nich indywidualne programy,skoro tamte babeczki dawaly rade to i ja dam.Podobno zycie ma sie takie jakie ma sie do niego nastawienie wiec musi sie udac (tu babcia mojego meza by skorygowala:"kazdy ma to na co zasluguje").hihi a to sie rozpisalam

PS.Ja tez czuje czasem ruchy nisko w pachwinie-a czasem pod zebrami.