reklama

Marzec 2009

Julia zatkało mnie po twoim poście nawet nie wiem co mam pisać :szok::rofl2:

a twój mężuś powienien sobie uświadomić że ma wspaniałą żone i matke jego dzieci :tak::blink: i kochana wcale nie zaśmiecasz forum i mam nadzieję że dalej będziesz z nami pisała o swoich problemach i radościach...:happy2:

reklama
Julia pisz o problemach właśnie po to tez jest to forum którego napewno nie zaśmiecasz.
Jesteśmy takimi wirtualnymi mateczkami dla siebie bo przecież się nie znamy ale każde napisane zdanie może wesprzeć i to jest fajne w forum.
Przede wszystkim mi szybciej ten czas leci jak posiedzę trochę poczytam co nowego ciekawego u WAS.

A ja dziś po wstepnych zakupach przedświątecznych.
Nawet ciasto na pierniczki zarobiłam jutro iekę jak wyjdą podam przepis na forum.
Zeszłego roku były pyszniutkie a zrobiłam tyle że całą rodzinkę obdzieliłam.
A tak to jakoś leci trochę wczoraj niskie ciśnienie miałam bo 100/60 dzis juz nie wiem ale coś główka troche pobolewa.
Zaraz kapanie dzieci ja sie wykąpie i zmykam do wyrka.
Miłego wieczorku :tak:

Julia co za bzdury, rece opadaja.... nie wiem co to za człowiek z Twojego meza... ale przez net mozna polubic kogos bezintyeresowanie za to kim jest i jaki jest wewnetrznie a to wazniejsze od pozostalej zewnetrznej etolki...Twoje problemy sa takie ludzkie, dotykaja nas wszytskie jakies przykrosci i to nie powod zeby uciekac od ludzi. Dla mnie jestes najnormalniejsza kobieta swietnie funkcjonujaca w sferze komunikacji, a maz wybacz to dupek. NIE UCIEKAJ STAD!!!!!!!!!!

Julia, absolutnie nie daj sobie wmówić takich rzeczy! Ja Cię rozumiem, bo mój eks też mnie tak dołował i zabijał we mnie poczucie własnej wartości. Też mam nadzieję, że będziesz dalej razem z nami - po to jesteśmy by sobie wzajemnie pomagać, choćby wirtualnie.
U mnie dalszy ciąg sielanki rodzinnej - mąż, mama - tak rzadko mi się to zdarza, że nawet nie mam kiedy włączyć komputera. :tak: Pozdrawiam!

julia opadly mi ręce :( masz chyba depresje :( przez tego @#$%^$&*@&& to on jest nic nie wart i jego się nie da tolerować nie mowiac juz o lubieniu prosze zostań z nami i nie myśl tak bo to nie jest prawda Przestan na początek przejmowac się głupotami jakie wygaduje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: az mam ochote zastrzelić drania co za gnoj :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
on nie zasługuje na kopa w 4 litery a Ty mu dzieci urodziłas zaufałas oddalas siebie osobę ktora ma mase wartości uroku i dobroci jestes wspaniałą osobą a on jest krowim plackiem i NIE ZASŁUGUJE NA CIEBIE

Ostatnia edycja:
Dziękuje kochane, jesteście wspaniałe. Tylko zaczyna brakowac mi sił, a jeszcze musze wysłuchiwac że jak dziecku coś się stanie to będzie to tylko moja wina i bardzo się boję, a chce tylko mieć spokój i sie nie denerwować. Ostatnio nawet dostałam opieprz że prałam juz ciuszki dla dziecka i prasowałam bo po co stwierdził jeszcze dużo czasu a Ty już głupotami się zajmujesz:-(:no: Nawet nie moge nic kupić dla dziecka bo krzywo na mnie patrzy:no: że jeszcze jest czas i wogóle

Nie przejmuj sie wogle jego gadaniem masz ochotę kupić to kup zawsze lątwiej rozlożyc sobie wydatki niz potem na ura wszystko kupowac. Nic się dzidzi nie stanie poporstu dbaj o siebie i się przemęczaj i jak masz ochote na cos to rob to skoro poprawia Ci nastroj.

Ok ciężki wieczór dzisiaj miałam najpierw a kosciele z synkiem potem biegiem na urodziny w domciu bylismy o 21 kąpiel,i spanko i wreszcie mam chwile dla siebie i chwile odpoczynku :tak:
julia.l co ten twój chłop od ciebie chce,jest nie poważny i zachowuje sie jak smarkacz który nie dorósł do roli ojca i męża a ty bądź silna dla siebie i dzieci i olej go i to co mówi.A własnie forum jest po to żebys mogła się wygadać wyżalić i nie tłumić w sobie żalu i złosci bo to tylko pogorszy sytuacje,więc nie rezygnuj z nas my tu jestesmy dla siebie nawzajem :tak:

Julia popieram dziewczyn i zgadzam sie z nimi w 100%
Zostan z nami,wiesz ze zawsze mozesz tu podzielic sie wszystkim co cie spotkalo.
Mozesz pisac o czym tylko chcesz i ile chcesz:-)

A ja bylam dzis z mezem ogladac wozeczki,cholera ceny masakryczne i jeszcze w sumie nie wiem na co sie zdecydujemy,znajoma w sklepie podsunela mi pomysl ale nie wiem czy dobry.moze napisze o tym w watku wozkowym.

reklama
Witam Kochaniutkie!!!!

Julia, popieram dziewczyny, nie opuszczaj nas, to forum jest poto, zebyśmy mogły podzielić się swoimi, troskami, radościami i wszystkim tym, czym ciężko dzielić się nam z bliskimi. Jeżeli Ty masz potrzebę rozmowy z nami, to pisz, bo to Ty decydujesz o swoim życiu, to Ty wiesz czego najbardziej potrzebujesz. Kobieto, nie daj się zniżyć do poziomu niewolnicy, której wyznacza się drogę życia. Popatrz w lustro i uświadom sobie jaka jesteś wartościowa!!!!

A my wczoraj byliśmy na urodzinach u mojej siostry, strasznie się ucieszyła, było miło, bo nawet mój szwagier( ktorego nie cierpię) był calkiem całkiem miły:-D A jak wrociliśmy do domu, to wpadli do nas jeszcze znajomi, powiadomić nas, ze w lipcu biorą ślub:-) więc czeka nas impreza:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry