magda19lenka
MTM
Nie kręcą mnie takie świeczki czy inne pierdółki, placka nie upiekę, bo czekam na mikser. Przy okazji się pochwalę, że taki kupiłam Robot Mikser ZELMER 381.61 Mix Robi GRAFIT Kurier (502338664) - Aukcje internetowe Allegro
Ogółem mam chyba zły tydzień, za dużo złych rzeczy się skumulowało. A jeszcze dziś mam test na wykładzie u dziekana. Się zarzeka, że ma być prosty, ale zawsze jak profesor mówi, że to będzie proste to daje niestworzone rzeczy.
Och strasznie tęsknie, żeby tak sobie móc z Wami pisać codziennie .... :-(
Ogółem mam chyba zły tydzień, za dużo złych rzeczy się skumulowało. A jeszcze dziś mam test na wykładzie u dziekana. Się zarzeka, że ma być prosty, ale zawsze jak profesor mówi, że to będzie proste to daje niestworzone rzeczy.
Och strasznie tęsknie, żeby tak sobie móc z Wami pisać codziennie .... :-(
jejku skąd ty masz tyle energii w sobie ja juz bym tylko leżała i leniuchowała i taka ospała cały czas jestem...a ty bigosiki robisz, pierniczki pieczesz aż zazdroszczę...
No i mam w końcu przybrać na wadze, bo od początku ciąży nic nie przybrałam. Waga startowa 80 kg, a teraz 79,2 kg( tyle miałam też miesiąc temu..Ale wydaje mi się, ze to odziedziczyłam po mojej mamie, bo ona też nie przybierała w ciąży, tylko chudła, pewnie coś w tym jest....
i jest dluga