Dziewczyny nawet nie myslalam ze az tak nie bede miala czas dzis,wiec na szybko:
Domi - nam tez sie dzis udalo bez kolejki ale nie bylo tak latwo.Z 34 kas w Tesco w ktorym bylismy uprzywilejowana jest tylko jedna i to dla roznych uprzywilejowanych-starszych wiekiem,matek z niemowletami,z ciazami itp.Maz zagadal do ochroniarza,ten ocenil priorytety i efekcie dostalismy sie jako drudzy (a ludzi za nami ze hoho).Mezowi tak sie spodobaly zakupy bez kolejki ze jedziemy jeszcze jutro-dzis nie wszystko kupilismy.A myslalam ze jutro choc troche poleniu**uje.
Ewelcia a ty biedna jeszcze z tym przyziebieniem walczysz.Twardnienie brzucha ciezko mi ocenic.Podobno to normalne w okolicach 30 tc miec takie skurcze,nawet maja jakas nazwe.Moja ginka jednak kaze mi brac lek fenoterol a czemu to nie wiem.
Nika - super zakupy.Kocham blekit,niebieski,turkus-masz taki niebieski wozeczek czy inny kolor?A mozna wiedziec ile kosztowal?Posciel tez fajowa;-)
Izaulka - nie mam pojecia o konfliktach z czynnikami Rh w krwi.
Ktoras z was pisala chyba o tabletkach anty czy cos,ja bralam yasminelle.Sa to tabsy o niskiej dawce hormonow wiec nie przytylam wcale,tylko ze po tej niskiej dawce szybko sie zachodzi-co widac na moim przykladzie i to samo czytalam na jakims forum hehe

Tylko dosc drogie sa - w Lodzi 1 opakowanie 34 zl.
mam nadzieje ze jutro (a wlasciwie juz dzisiaj) bede miala czas was odwiedzic na forum.
Karaluchy pod poduchy!