ewelcia86
Szczesliwa mama:))
Noi nadrobilam.
Sara jejku super prezen,a jaka pamiatka.Meza masz naprawde wspanialego:-)jak bedziesz juz miala fotki to wstaw je tu to chociaz sobie obejrzymy:-).
Dziewczyny jeszcze nie ogladalam tych filmikow i chyba nie bede bo zaczne sie bac,a takto przynajmniej nie wiem do konca co mnie czeka

Z okazji swiat Bozego Narodzenia zycze wszystkim duzo szczescia,radosci,spelnienia swoich marzen,szczesliwego rozwiazania oraz spedzenia Swiat w milej rodzinnej Bozonarodzeniowej atmosferze
Sara jejku super prezen,a jaka pamiatka.Meza masz naprawde wspanialego:-)jak bedziesz juz miala fotki to wstaw je tu to chociaz sobie obejrzymy:-).
Dziewczyny jeszcze nie ogladalam tych filmikow i chyba nie bede bo zaczne sie bac,a takto przynajmniej nie wiem do konca co mnie czeka

Z okazji swiat Bozego Narodzenia zycze wszystkim duzo szczescia,radosci,spelnienia swoich marzen,szczesliwego rozwiazania oraz spedzenia Swiat w milej rodzinnej Bozonarodzeniowej atmosferze

9 tc mam na mysli potwierdzone przez lekarza,bo juz 5 tc,czyli tydzien po okresie ktorego nie dostalam mialam mysli ze to moze ciaza ale jakos to olalam 
nie wiem od czego chyba od nerwow bo to juz prawie 29 tydzien Kuba juz sie urodził a ja sie okropnie boje dzis leze nic nie robie bo Dawid jest az do 02 01 09 w domku wiec wszytsko chce zrobic za mnie choinka juz stoi jedzonko prawie zorbione troszke sprzatania i luzzzzz
cholera jakos sie boje ze moge za wczesnie sie rozpakowac m mowi zebym nie panikowala,ale....co ja zrobie jak taka moja natura.
ale bez nerwów ;-) w końcu Święta się zbliżają :-). Oj a jeszcze mnie dzisiaj zakupy wieczorkiem czekają, he he albo jutro
bo kilku prezentów jeszcze nie mamy