• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

reklama
Dziewczynki ja padam na twarz ze zmeczenia.Pisalam ze maz szykowal dla mnie prezent no i ten prezent trwal prawie 3 h.Hmm Domi,Kitki i Atsonia piszac o zdjeciach wywolaly wilka z lasu-prezentem byla sesja zdjeciowa z brzuszkiem!A zeby bylo dziwniej,cale studio fotograficzne zjechalo do nas do domu-blendy,lampy,tapeta z tlem (biale i czarne) a my zesmy sie przebierali w rozne ciuchy i pozowalismy od zwyklych fot w ciuchach po pol-akty w cieniu.Maz jest taki Kochany!Jutro opowiem wszystko ze szczegolami.Jak tylko skonczyla sie sesje zdjeciowa to poszlam piec piernik wiec padam ze zmeczenia.A ze studio foto bylo u nas w domu to jako dowod pokazuje fotki-niestety malo na nich widac-to zasluga naszego "wspanialego" apartu-ten to potrafi robic zdjecia!
PS.Te panie na fotkach to fotografki :)

Witajcie... dzisiaj sobie buszowałam po necie i znalazłam tą stronkę...
Ciąża - Filmy z porodu. Poród w wodzie, poród naturalny.
Kurcze i przyznam że dopiero teraz sobie uświadomiłam co to tak naprawde poród no i cholernie sie zaczynam bać... ale jak widzę na tych filmikach jak odrazu po mamusie dostają swojego dzieciaczka to już też w sumie nie moge się troche doczekać :) A wy jakie macie myśli na temat porodu??

Sara27 Super prezent... a jaka pamiątka, tylko pozazdrościć :)

Ostatnia edycja:
bansikxd obejrzałam jeden z tych filmików, i może nie że się boje, ale takie chwilowe przerażenie poczułam :-p. Nie mam zamiaru się bać porodu, bo wiem że to jest jedyne wyjście dla mojej córeczki, a dla niej jestem już w stanie zrobić wszystko :-). Potem ten ból będzie wynagrodzony śliczną córeczką :-). I wolę myśleć w taki sposób o porodzie a nie, że będzie bardzo boleć, eh a pewnie będzie :crazy:. Pozdrawiam :-). Ale filmików więcej nie obejrzę, bo naprawdę zacznę się bać :-D.

WITAM DZIEWUSZKI, PRZYSZŁE MAMUSIE!!!
Ja dziś jeszcze w pracy i jutro,ale tylko do 11, więc nie jest tak żle.
Jeszcze daje rade, ale jest coraz gorzej, np. rano o 6 podnieść się z łóżeczka, jak cały domek śpi:no:.
Ale nie narzekam, najważniejsze ze synuś ma sie dobrze i figluje i kopie jak opetany!!!:-):-):-) Przypomina się mamusi- CORAZ BARDZIEJ!!!

DZiś, razem z M, będziemy ubierać choinkę i balkonik, jak ja kocham, ten blask świeczuszek na choince - niema chyba nic piękniejszego.

Pozdrawiam!!!

Dziewczynki z Okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam (jak i sobie;-))przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania:-D Oraz spełnienia wszystkich Najgłębiej Skrywanych Marzeń:tak: Aby te święta upłynęły w miłej atmosferze:tak::-D:-D

witam!!!
Jeszcze nie nadrobilam nic ale zaraz to zrobie,pisze zeby sie zameldowac ze jestem i nie spie znow:szok:.Wczoraj nie mialam czasu tu zajrzec,prawie caly dzien mnie nie bylo,spotkalam sie z kolezanka ktora przyleciala z PL na swieta do ojca i takie tam male ploteczki byly.

reklama
Sara27 super niespodzianka taka sesja w domku. Mój P. chyba też się zreflektował że przesadza ostatnio z brakiem czasu i załatwił nam sesję w sobotę po świętach. Nie wiem jak mu się to udało bo jak kiedyś pytałam to podobno w weekend nie pracują, ewentualnie tylko sesje ślubne, więc tym bardziej sie ciesze że tak sie postarał:-)

Jak odbierzecie zdjęcia to wstaw kilka, pewnie będą śliczne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry