reklama

Marzec 2009

Śniegu po nerki,
Wesołej Pasterki,
Do nieba choinki,
Wędzonej szynki,
Świętego w kominie,
Prezentów po szyje,
Dużego bałwana,
Zabawy do rana,
Tarzania się w śniegu,
Mniej życia w biegu,
W karpiu mało ości,
Dużo, dużo gości,
Słodkiego winka,
Ciepłego kominka,
Potęgi miłości,
Uśmiechu i radości,
Na dobranoc buziaczka
Od kochanego Misiaczka,
I szczęśliwego wskoku
Do Nowego Roku!

reklama
Witam!
Jejku jak swiatecznie.
Kurde jeszcze troszke do zrobienia przede mna a ja nie mam sily,dziewczyny czy wy tez takie zmeczone i bez energii????!!!!
Bylam z mezem w przychodni odebrac zwolnienie i zawiesc do socjalu i juz nie mam sily-masakra.

Mala gwiazdke przed swietami przyjmij prosze z zyczeniami moze spelni sie marzenie biale Boze Narodzenie lub, gdy przyjdzie Ci ochota niech to bedzie gwiazdka zlota, bo gdy spada taka z nieba wtedy zawsze marzyc trzeba no, a jesli tak sie zdarzy, ze srebrzysta ci sie marzy mozesz takze taka zdobyc i choinke nia ozdobic. Gwiazda, gwiazdce zamrugala i choinka lsni juz cala naszych marzen jest spelnieniem, bo jest piekna jak marzenie, a pomarzyc czasem trzeba kazdy pragnie gwiazdki z nieba. Zdrowych wesolych Swiat Bozego Narodzenia oraz szczesliwego Nowego 2009 Roku.

Witam:-)
Wszystko juz gotowe oprócz mnie ale mam jeszcze czas bo na wigilie idziemy na 18 wiec spokojnie zdążę ze wszystkim :rofl2:
Kochane:-) życzę wam i waszym rodziną oraz maluszkom zdrowych,wesołych,pogodnych Swiąt :-):-):-):-):-)

cicha noc....swieta noc... Wesolych Swiat Wam zycze!!!!
_______________./\.
____________ __>_<_
_____________Ѽ.\/ Ѽ
___________;->( ɕѼ Ҩ .
___________@.♥ '(█) ♥ *$
________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥*
_______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█)
____________>o*oѼ @.<
_________o`-.♥.-@""-Q '♥~@'
______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.)
____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ
__________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ
_______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '*
___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o
__.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`)
_________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@
____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥
___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'.
_(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█)
_____________▓▓▓▓▓___________
__________▓▓▓▓▓▓▓▓▓___

P.s cala noc spedzililismy z corka w szpitalu...40 stopni goraczki plus wymioty...dwa ambulanse do domu mi przyjechaly..takze dzisiejsza Wigilja byla troszke inna ..bo Vanessa byla bardzo apatyczna,ja tez jestem chora ,maz rowniez .

Witam swiatecznie:-)

Tak na szybciora:

Madzik wspaniale ze badania sa dobre!
Ewelcia ja 3 dni pod rzad padalam z nog-wczoraj w sumie dopoki nie usiadlam przy stole tez.Te przygotowania swiateczne byly bardzo wyczerpujace,a ja sie przecenilam chyba i twardnial mi brzuch.Ale licze na to ze teraz 4 dni lenistwa.Dzis spedzimy Swieta u moich rodzicow,a jutro jedziemy 55 km do tesciow i tam zanocujemy do soboty.
MR o kurcze to faktycznie nieciekawie,trzymajcie sie!Malej sie polepszyo juz troche?

Wyniki odebrane-sa dobre, tzn mocz ,glukoza,zelazo,wapn i proby watrobowe sa idealne a morfologia dobra jak na ciezarna (bo jak na nieciezarna to lekko anemiczna).
RBC 3,64
HGB 11,4
HCT 33,1

Obie Wigilie zarowno u tesciow jak i u moich rodzicow sie udaly,objadlam sie ze hej,prezenty tez bardz podpasowaly,ciekawsze szczegoly opisze chyba juz po Swietach.Foteczki z sesji brzuszkowej tez wyszy super:tak:
Postaram sie jutro z rana wpasc na forum,ale nie obiecuje.

Milego Swiatecznego Lenistwa!(i obzarstwa) :-D

Niech magiczna noc wigilijnego wieczoru przyniesie Ci spokój i radość. Niech każda chwila świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Ciebie pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się wszystkie Twe marzenia

reklama
Hej
Vanessa jest w domku:tak:,wczoraj na Wigilii miala 39 st.goraczki wiec byla baaardzo apatyczna wiec i my tez ,bo sie martwilismy o nia.
Nie wiem czy Wam pisalam ze w przeddzien Wigili w badaniach w moczu wyszla mi krew ?Nie wiem co ze mna nie tak:-(,jak nie urok to sraczka:baffled:.Czekam na wyniki ze szpitala i mam nadzieje ze moje nerki sa o.k.
Anemia sobie poszla:-) to jest dobra wiadomosc.Milych dni swiatecznych kobitki:-)my siedzimy w domku bo z chorym dzieckiem nigdzie nam sie wychodzic nie chce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry