reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

reklama
dzięki za wszystkie opinie i wskazówki z tymi skurczami i porodem. Wszystko sie okaże "w praniu" kiedy nadejdzie czas jak sobie z tym poradzę i czy nie pojade za wcześnie ani za poźno... okaze się ...

Ja juz prawie mam gotowy obiad zupa pomidorowa i kotlety z piersi kurczaka tylko ziemniaków nie chce mi się obierać i chyba kupię frytki :). łazą za mną od jakiegoś czasu. dla mnie 13 nie jest pechowa:))

Hmm a ja wczoraj bylam na wizycie i nastepna za 2 tygodnie. wypada na 29 stycznia ale przenioslam ja na 3 luty bo bede miala wtedy wyplate. Obiadek czeka tez :-) kotleciki mielone ziemniaczki i mizeria.. a ja mam ochote na karmi malinowa pasja :-D :-D

Melduję się :-):-):-)Po usg radosć powróciła córcia się pięknie do mamy usmiechneła i od razu na sercu lżej.Martynka zdrowa jak ryba waży ok 1500 czyli więcej niż mój synek urodzony w 33 tc lekareczka powiedziała że jest w sredniaczkach taka akurat nie za mała nie za duża,ale za to jaką ma pyzatą buzie :-D:-D:-Dudało mi się zrobić za dopłatą usg 3d jest taka sliczna i ma nosek po mnie :-D:-D:-Dusmiechałą się i ziewała roczką buzie przecierała,ułożona jest główką do dołu:tak:

Moja wizyta w poniedziałek ale chyba nie będę miała usg bo nic mi nie mówił ,ale poczekam jak te wizyty są już częściej to i ja niedługo pochwalę się wam wagą i wymiarami małego .

Kurde od wczoraj mam wysoki cukier jak tak dalej pójdzie to mi w poniedziałek znów podniesie insulinkę makabra.

Maniulka super ze Martynka zdrowa.Kurde ja tylko raz widzialam tak dokladnie twarz mojego synka i co robil to bylo w 23tyg potem.W 15tyg tez widzialam zle tak nie zabardzo.Potem w 16,5tyg szybkie usg pwykonane przez Irola bez objasnien.Ostatnie mialam w 28tyg robione przez jaks Chinduske:confused:i tylko podala wage i sprawdzila czy wszysto ok ale buzi nie widzialam
W srode mam nadzieje ze bede miala usg i dowiem sie wiecej,ale pewnie buzki nie zobacze.
Jejku a to jest taki sliczny widok-brakuje mi tego:-:)-:)-(

reklama
ja mam teraz za 5 lutego wizytę i usg razem udało mi się ostatnio tak zrobic zeby było razem a potem to nie wiem jak często bedzie trzeba jeżdzić od ktorego tyg tak się jeżdzi co 2 tyg albo co tydzień???

Do góry