Mirosława - to my jesteśmy sąsiadkami, bo ja z Osowy :-) Ale fajnie!!! :-):-):-)
Firehead - dzięki za info o informacjach z SR przy szpitalu na Zaspie. Jak będziesz wiedziała coś więcej, z ogromną ciekawością poczytam. Jeśli to informacje charakterystyczne tylko dla tego szpitala, to może na priva, ale może innych też to zainteresuje. Nie wiem.
Jeśli chodzi o ból gardła to polecam Tantum Verde, mi pomaga najlepiej. Można płukać szałwią. Na stan ciężki lekarz może przepisać Bioparox. Nie szkodzi dziecku, ale dziwnie się używa - inhalacje do gardła takim psikiem jak przy astmie.
Firehead - dzięki za info o informacjach z SR przy szpitalu na Zaspie. Jak będziesz wiedziała coś więcej, z ogromną ciekawością poczytam. Jeśli to informacje charakterystyczne tylko dla tego szpitala, to może na priva, ale może innych też to zainteresuje. Nie wiem.
Jeśli chodzi o ból gardła to polecam Tantum Verde, mi pomaga najlepiej. Można płukać szałwią. Na stan ciężki lekarz może przepisać Bioparox. Nie szkodzi dziecku, ale dziwnie się używa - inhalacje do gardła takim psikiem jak przy astmie.
. W weekend byliśmy w końcu po część wyprawki bo to dopiero nasze pierwsze zakupy a juz tak mało czasu. Kupiliśmy wszystko prócz ubranek wozka wanienki i kosmetyków. Wózek zamówiliśmy wczoraj na allegro, kosmetyki i wanienkę kupimy w tym tyg. i zostaną tylko ubranka. Zresztą nie zamierzam kupować ich nie wiadomo ile, na razie tylko na początek. Mam nadzieję że zdąrze nim sie rozpakuję.
, ale szkoda, żeby Twoja dzidzia wychowywała się bez mamusi).
, teraz słyszę jak obaj z teściem rozwalają płytki na podłodze i ścianie (dodam, że używają młotu jakiegoś pneumatycznego czy innego - nie znam się). Cicho w każdym bądź razie nie jest. Dobrze, że mieszkamy w domu a nie w bloku to chociaż sąsiedzi się nie skarżą a i samemu można wyjść z hałasu - ja uciekłam na poddasze ;-). Trochę uciążliwe przez jakiś czas może okazać się gotowanie, ale już wytrzymałam kilka remontów więc wszystko mi jedno. Na mojej głowie jest tylko wybór glazury na posadzkę i ściany, muszę też przy okazji zastanowić się nad wymianą kuchenki. 

wszystko takie czyste i nowe wiem powalona jestem bo z reguły nikt nie lubi