Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale ja jestem z romantyków z głębi lądu - pochodzę z Bydgoszczy (witajcie Bydgoszczanki) i zawsze była we mnie jakaś tęsknota za morzem :-) A wstyd się przyznać, bo góry znam tylko od strony narciarza. Nigdy nie chodziłam po górach, nie znam uroku Bieszczad czy Morskiego Oka. Pewnie też warto...

.
i wstyd sie przyznac ale nad M.Baltyckim bylam zadziej niz nad np nad Srodziemnym
.Tak jakos mi sie zycie poukladalo
.Asiunia super waga dla dzidziusia sie zapowiada.
szyjka pozamykana na wszystkie spusty macica miękka.
magmil, to super miałaś niespodziankęA ja się chciałam pochwalic
We wtorek są moje 30 urodziny i mój mąż, w związku z tym, że muszę leżec i nie wychodzę z domu zamówił mi fryzjerkę do domu. Ja zapytałam z jakiej to okazji powiedział, ze to w ramach przygotowania do okazji
Leżenie też może byc fajne (oczywiscie na cięcie musiałam usiąsc na krzesle, ale na razie jeszcze nie urodziłam)

modroklejka, z tym hollywoodzkim porodem to dobre, ale podejrzewam że raczej niemożliwe... chociaż tego raczej nikt nie przewidzi ;-)dzis mam faze na to ze nie zdarze ze wszystkim-zwłąszcza ze ostatnio słabiej sie czuje...
super spacerekMiałam dziś miły dzień - pojechałam z dzieciaczkami na spacer nad morze. Nad samym morzem mroźnie. Kupiliśmy cały bochenek chleba, żeby karmić mewy i łabędzie. Moje dzieciaczki spanikowały jak łabędzie zaczęły wychodzić z wody i podchodzić do nas, żeby samemu się częstować chlebem. Łabędzie wielkości 5-latka!!! Uciekliśmy z plaży i tylko spacerowaliśmy deptakiem. Ale i tak było fajnie. Naprawdę lubię nasze morze :-)
ja też lubię nasze morze, od trzech lat jeździmy na urlop nad morze, jak córka miała 3 mies. byliśmy w Jastrzębiej Górze a w 2007 i w 2008 w Łebie - plaża, piasek, raj dla dziecka
teraz jak ogląda zdjęcia, to natychmiast stwierdza, że ona chce na plażę ;-)ja kupiłam huggies newborn czyli 2-5kg, ale małą paczkę, bo nie wiem czy będą małej odpowiadać, więc na razie wielkich zapasów nie robię, jak się sprawdzą to dokupięWczoraj pisałam że mamy kombinezonik dla małego kupiony tylko dlatego ze byly wyprzedaze w SMYKu i kosztowal cos ok 30zł. ma rekawiczki i buciki z tego mnaterialu co kombinezonik taki efajne duze pufy. a ze czesc rodziny w lublinie czesc w jaroslawiu wiec niejeden kurs nas czeka. wczoraj skonczylam prasowac ostatnie ciuszki, w weekend pojedziemy chyba do makro po pieluchy. tylko nie wiem jak z rozmiarami,Kupujecie 1(jedynki) 2-5kg?

mnie też nurtuje to pytanie - 100% pewności to jest dopiero po porodzie...wiecie co ?? jestem ciekawa ilu córciom coś wyrośnie a ilu synkom coś zniknie w dniu porodu![]()

ale z 5 przyszłych mamusiek na pewno ;-) no to 13 będziemy się dzielić ile Nasze maluszki ważą itd.