anita&maciek
Wdrożona(y)
Czesc dziewczyny!!
A jak tak w sumie od wczoraj w nocy mam takie dosc czeste twardnienie brzuch i sie taki krzywy robi a do tego ciagle prawie boli mnie brzusio jak na @..
A wizyta jest dopiero w środe..
Jak wy myslicie mam jechac do szpitala??Ogólnie ruch Julki są takie jak zawsze..
A jak tak w sumie od wczoraj w nocy mam takie dosc czeste twardnienie brzuch i sie taki krzywy robi a do tego ciagle prawie boli mnie brzusio jak na @..
A wizyta jest dopiero w środe..
Jak wy myslicie mam jechac do szpitala??Ogólnie ruch Julki są takie jak zawsze..

u Nas kto kiedy ma kolędę jest wywieszone w ogłoszeniach przed kościołem. No i czekamy czekamy i nic księdza nie ma, a byłam pewna że dobrze zapamiętałam że w piątek mamy kolędę, hmm w końcu mój tata zwątpił (mieszkamy jak na razie razem) i pojechał zobaczyć na ogłoszenia, okazało się że mam rację, pojechał do takiego dalszego sąsiada i u niego ksiądz był już 40 minut temu na dodatek u 2 innych też już był hmm ale czekaliśmy dalej, o 21 mąż się śmiał że ksiądz już raczej nie przyjdzie
no i nie przyszedł
wkurzyłam się wszytsko było przygotowane od rana, taki porządeczek że szok, a ten Nas olał