Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Madzik, a może to są upławy, w ciąży w szczególności pod koniec nasz organizm wytwarza więcej sluzu... Ja używał wkładki higieniczne i dzięki temu wiem co mi tam leci
Truda, Ewelcia, leżcie i odpoczywajcie, lepiej nie ryzykujcie...
Ja dzisiaj trochę posprzątałam, ale jakoś tak na raty, brzuszek powoli zaczyna mi przeszkadzać, a właściwie, to maluch, bo jak się schylałam, to on mi nogi pod żebra wpychał, niezbyt miłe uczucie

Truda, Ewelcia, leżcie i odpoczywajcie, lepiej nie ryzykujcie...
Ja dzisiaj trochę posprzątałam, ale jakoś tak na raty, brzuszek powoli zaczyna mi przeszkadzać, a właściwie, to maluch, bo jak się schylałam, to on mi nogi pod żebra wpychał, niezbyt miłe uczucie

,kiedys mialam wlamanie i od tej pory ta osoba probuje co jakis czas...
.
,jestem juz taka gruba (102cm w obwodzie brzucha)ze nie moge patrzec na siebie w lustrze.Chcialabym juz miec dzidzi kolo siebie i zaczynac zrzucac ten brzuchal ...bo juz mi ciezko nawet buty zalozyc a co dopiero suwak w kozakach zapiac
.Jakas taka rozzalona jestem
...
, a na karową mamy autobus spod domu, do innych jest gorszy dojazd.
o 11 pojechaliśmy do większego miasta na zakupy dla synka kupiłam pare rzeczy ( pisałam na zakupowym ) ;-) później szybki obiad w takiej knajpce co mają domowe obiadki a teraz skończyłam sprzatać zrobiłam pare fotek brzusia które później wystawie