reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

Ja przestrzegam jednej, jak mój mąż mówi, że czegoś nie zrobi, to ja mu na to, ze ja w ciąży jestem i że jak tego nie zrobi to go myszy zjedzą:-D

reklama
ewelcia86 pewnie że to nie problem tylko nie wiedziałam czy chcecie tego słuchać a więc:nie noszę łańcuszka ani nie wiąże nic na brzuchu typu sznureczki czy paski rzeczy dla dziecka dopiero po 20 tygodniu i wózek po porodzie i to tyle a i jeszcze uważam żeby sie nie oparzyć mam z tym pewne doswiadczenia z synem albo zbieg okolicznosci:-)

Lancuszk juz zdjelam.
Paski przy spodniach zawsze nosilama,ale zawsze mozna z nich zrezygnowac:-)i tak tez zrobie.
Tylko dlaczego?bo nie bardzo sie orientuje:-(
No i te oparzenia,bo ja na poczatku ciazy sie oparzylam ze 2 razy w pracy,bo pieklam i napoczatku jak nie moglam powiedziec szefowi ze jestem w ciazy to musialam to robic.
Napisz co w zwiazku z tym?
Mi zawsze mama powtarzala ze jak sie kobieta zapatrzy na cos brzydkiego lub kogos to musi spojrzec potem na paznokcie ze by dzidzia nie byla brzydka,albo ze by nie patrzec na myszy i szczury.

Niestety z powodu problemów w pracy nie damy rady pojechać na zaplanowane wczasy jeżeli któraś z was albo ktoś z waszych znajomych ma ochotę to chętnie odstąpię miejsca zwłaszcza że wpłaciliśmy już zaliczkę (600 zł)
Wczasy są wykupione w Juracie na 2 tygodnie w WZW Jantar (Delfin) od 16.08-30.08 koszt od osoby to 1750 zł -za dwa tygodnie (125 zł za dobę ) z pełnym wyżywieniem 3 posiłki dziennie (dla dwóch osób)
Informacje pod numerem 664 722 305

ewelcia86 tak jak już pisałam wczesniej być może to tylko zbieg okolicznosci ale z synkiem oparzyłam się wrzątkiem w dole brzucha i mój synek w tym miejscu ma maleńkie znamie a raczej brak pigmentu :sorry2:być może to wcale nie ma z tym oparzeniem związku ale jest praktycznie w tym samy miejscu a wyobrażnia i zasłyszane opowiesci zrobiły swoje czasami człowiek nie chce a jedna wierzy a co do łańcuszków i pasków to zabobon taki że dziecko owinie się w pępowine pewnie i to bzdura ale ja jakos tak na nie patrze inaczej :baffled:

Witam

podczytuje Was...

Co do takich przesadów to powiem tak ze ja w nie nie wierze.
chodz moja mama mi mowila ze jej kolega owinol jej 2 razy serpentyne wokol szyji i Ja bylam 2 razy pepowina owinieta...
Moja kuzynka ma myszke na buzi - jej mama sie wytraszyla myszy
A kuzynka urodzila corke ktora w moejscu jej opazenia ma blizne...ale sie tez tym bardzo przestarszyla...

Ja wiem tylko ze jak kobieta w ciazy WYSTRASZY SIE czegos tak jak moja mama ten serpentyny to moze byc to jakis powod do tego bo potem to jest w twojej podswiadomosci... Wiec nie mzona pamikowac i zyc tak jak dotychczas...
ja tak uwazam czym mniej myslimy o zlych rzeczach to jest lepiej...

Ale kazy robi jak uwaza..

milej nocki

Ostatnia edycja:
Witam was dziewczynki pogoda w Szczecinie piękna słoneczko swieci trochę wiaterek ale da się przeżyć ważne że nie pada :-)wczoraj już mnie tak nie mdliło ale leń pozostał zobaczymy co przyniesie dzisiejszy dzień:rofl2:Życzę wam miłego dnia:-)

Witajcie!!!

No muszę Wam powiedzieć, że mi mdłości ustąpiły, teraz dla odmiany dopada mnie zgaga, ale Renni mi pomaga, więc nie jest źle:-) A lenia to też mam ale to już chyba z przyzwyczajenia nic mi się nie chce:-D

Ewelcia przepraszam wczoraj nie odpisalam ale nie moglam sie zalogowac do BB, ten moj lekarz to rzekomo babski ale ona jest od wszytskiego z tego co sie dowiadywalam tak wiec to chyba nie GIN.
Maniulka naprawde ze Szczecina jestes? Ja ze Stargardu pochodze:-D wiec Pozdrawiam sasiadke :-D

reklama
Witam!
Ciesze sie ze Wam mdlosci ustapily,bo mnie tez i od razu czuje sie o niebo lepiej:-)zgage to ja tez mam ale da sie przezyc.Len mi pozostal,a jutro do pracy:tak:.
No u mnie tez sloneczko swieci ale jek narazie jest zimno:-(moze potem zrobi sie cieplo.
Marta ja tutaj pracuje z kolega ze Stargardu ele pewnie sie nie znacie,bo to chyba spore miasteczko.
Milego dzionka zycze

Do góry