reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

Witam po dłuższej przerwie. USG wykazało termin na 14 marca 2009 roku a synka urodziłam 18 marca 2006 roku:-D
pozdrawiam

reklama
Izabela, to ja chyba urodzę spsiaczałego kota z rybim ogonem i żółwim pancerzem:-D:laugh2: Hahahahahaha bo tyle zwiarzaków mam w domu, a za oknem pasą się cielaki, to dopiero będzie mix hahhah.
Na szczęście ja też nie wierzę w zabobony :-)

:-):-) ale mix zwierzęcy :-):-) ja też mam dwa kotki, to przeciez normalne że ludzie kochają zwierzeta i lubią je głaskać tulić no i oczywiście obserwować:-D
Aha a co do terminów porodu to ja po mimo iz miałam robione USG to nie znam terminu, według ost @ mam na 22 marca a według OM ginka wpisała mi 20 marca:-) a tak swoja drogą co to znaczy te OM???

No to i u mnie są rozbieżności:laugh2: ja wyliczam na 22 marca ginka na 20 marca a dzidzia przyjdzie pewnie na świat jeszcze innego dnia:-) prawdziwy termin wyjdzie przy porodzie:happy:

Izabela27 bardzo rzadko się zdarza żeby dzidzia przyszła na świat tak jak ktos wyliczy zawsze się odejmuje lub dodaje 2 tygodnie:)
Ja w pierwszej ciąży miałam termin na 1 kwietnia a urodziłam 18 marca:) a termin zmieniał się co rusz:)

Tak sobie Was czytam i dochodze do wniosku ze juz rzadna z Was nie ma mdlosci:-)bo nie piszecie o tym.FAJNIE.W sumie to mi tez przeszly:tak:.
No wlasnie z tymi terminami roznie bywa:-)wczoraj powiedziala mojemu n ze moge nawet w lutym urodzic a ona na to"ze caly czas klikam z marcowkami na forum a nie z lutowkami"hahaha

Miroslava1979 mix super haha ale mój też był by całkiem ciekawy mam psa i kota:-)ale też w takie brednie nie wierzę chociaż nie powiem jest parę takich zabobonowych spraw których przestrzegam :baffled:a co do terminu porodu to mi też pewnie się zmieni ja wiem kiedy zaszłam:rofl2:i był to pierwszy dzień płodny a przecież miedzy pierwszym a ostatnim jest parę dni różnicy :-)

reklama
Maniulka to ty tak zaszlas jak i ja w pierwszym dniu plodnym.
A jakich zabobonnych spraw przestrzegasz?jesli mozna wiedziec,moze sa takie sprawy ktorymi warto bylo by ze bys sie z nami tutaj na forum podzielila.Oczywiscie jesli to nie problem dla Ciebie

Do góry