reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

A ja dziś od rana byłam podekscytowana wizytą u ginka a tutaj nagle okazało się, że go nie ma i będzie dopiero w przyszły czwartek:baffled: Nie chcę iść do innego lekarza, bo ten mi bardzo odpowiada, więc przede mną kolejny tydzień czekania. To będzie 5 tygodni przerwy od ostatniej wizyty, mam nadzieję, że to nie taki długi odstęp, zwłaszcza, że czuję się dobrze a w dodatku pielęgniarka sprawdziła mi wyniki badań - morfologia, mocz, glukoza bardzo dobre i poradziła spokojnie poczekać tydzień na swojego lekarza.

Więc czekam. Aha, mam grupę krwi AB Rh+ :-)

reklama
Miotlica jesli wyniki badan sa bardzo dobre to nic sie nie stanie jak poczekasz jeszcze tydzien do wizyty:-)
Marta ten chlopak z ktorym pracuje nazywa sie Nastalczyk i znam tez jego siostre.
A ja sie dzis czuja pozostale marcoweczki?

Czesc mamuski.Bylismy wczoraj na USG:biggrin2:fasolka ma 1,5cm i wszystko jest wporzadku.Jednak oplacalo sie troche zaplacic i pojsc prywatnie bo panstwowo w UK z USG sie nie spiesza.
Odnosnie jeszcze mdlosci.. odkrylam ze kwasny lizak pomaga

Czesc słoneczka

U mnie wszystko w porządeczku jak najlepszym ponieważ ja nie miałam nudności od samego początku tylko czasem mam takie dziwne bóle brzucha ale za tydzień powiem o tym ginowi i zobaczymy co on mi powie trochę się tym przejmuje, ale staram sie opanowac.

Buziaki i milego dnia ;-)

Marta21 tak jestem ze Szczecina a Stargard na prawde jest blisko też cię pozdrawiam kochana a powiedz ty w Irlandi to na stałe czy zamierzasz wrócić do kraju :-) jak już pisałam wczoraj mdłosci nie było i dzisiaj też:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: chyba wracamy do swiata żywych hahahahaha

witajcie!

dawno mnie nie było, troche jezdziłam z mezem po polsce...

u nas wszystko ok, bylismy 11 sierpnia u lekarza-dzidzia rosnie ładnie, wszystko ok, u mnie troche różnie, generalnie dobrze, ale mam jakies dziwne wysypki-dwie...jedna na rekach i brzuchu, a druga na wewnetrznych stronach dłoni i stopach...byłam juz u dermatologa i dostałam rózne mazidła...okazało sie ze to pierwsze to uczulenie na nektarynki, a to drugie to od plastikowych klapek i rekawic do sprzatania w domu....lekarz dermatolog uswiadomił mi ze w ciazy zmienia sie PH potu i własnie tak dziwnie zaeragowałąm na gume.....kosmos....

dzis pokłociłam sie z mezem, dlatego ze wyjechał na całe popoludnie zostawiajac mnie bez zakupów na dłuzszy weekend a do tego za 2 godziny beda u mnie moi rodzice na 3 dni....poza tym okazało sie ze mimo ze na sobote mielismy zaplanowany wyjazd na cały dzien do lasu, plany ulegy zmianie bez mojej wiedzy bo maz sie umowił z bratem ze bedzie z nim skrecał meble do pokoju dla ich dziecka....jestem zła i sie połkciłam

poza tym dzis dowiedziałam sie ze brat meza i bratówka zostali zrobieni w jajo! zamóili wózek musty 4 rider w kolorze zielonym i czekali na niego prawie 6 tyg, wczoraj dostali tel ze sklepu ze wozek jest i pojechali a na mijescu sie okazało ze jest inny-slider i do tego granatowy....i oni go odebrali i teraz narzekaja ze ciemny na maxa i ze im sie nie podoba tak jak tamten....maja za swoje-bo tak sie akurat złozyło ze moja kolezanka pracuje w przedstawicielstwie mutsy i moiwłam im ze to tak długo trwa...a oni wczorajspanikowali ze nie zdaza i juz nie chcieli czekac na własciwe zamówienie i wzieli co było....

ehhh...rozpisałam sie....

narazie uciekam, odezwe sie pozniej

buziaki!!!!!!!!

modroklejka cieszy mnie to że dzidzia rosnie i ma sie dobrze cieszy mnie również twije samopoczucie cos ostatnio nam sie polepsza :-) tylko przestań sie już denerwować na tego chłopa swojego on i tak jeszcze przeżyje nie raz babską hustawkę nastrojów może kompromis i do lasu w niedziele sie uda wam wybrać ważne żebys sie nie denerwowała bo to nie wskazane a każda kłótnia to nerwy.Miłego weekendu ci życze:-)

Dziewczyny od wczoraj czy przedwczoraj mam taki dziwny ból podbrzusza tak coś jak na okres i coś mnie kłuje z lewej stronie coś jak nieraz jajniki pobolewaja hmmm denerwuje się i martwie miałyście coś takiego?????

reklama
Do góry