reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

Witam wszystkich cos cisza nastała dzisiaj, tak wiem odpoczywacie kochane przy swięcie i macie racje trzeba nam dużo odpoczynku póki można:-)samopoczucie ok mdłosci minęły i nawet zgaga mniejsza miłego dnia kobitki:rofl2:agazoja witam i gratuluje

reklama
Witam serdecznie wszystkie marcóweczki 2009 :-)
Ponieważ mam potwierdzoną przez gin. ciążę z przyjemnością do Was dołączę.
Termin mam na 27 marca.
Z pewnym lękiem podchodzę do tej ciąży, gdyż ostatnią niestety straciłam w marcu tego roku. Być może w moim przypadku to wiek, gdyż mam już 35 lat.
Dlatego też biorę luteinę i mam się osczczędzać.
Żyję nadzieją, że tym razem będzie ok.
To jest moja 4 ciąża. Poza tą, którą straciłam dwie pierwsze przebiegały wspaniale i mam dwóch wspaniałych synów w wieku 9 i 10 lat.
Masiek - tak jak ty zaliczyłam wtedy ciążę po ciąży, synów mam rok po roku i jest to świetny układ - im chłopcy starsi tym bardziej procentuje.
Wszystkie Was pozdrawiam, zanim się wpisałam przeczytałam cały wątek marcóweczek, tak więc mam wrażenie, że całkiem nieźle Was znam. Wszystkiego dobrego :))

Vinniki witaj i gratuluję :-)głowa do góry będzie dobrze a co do wieku to myslę że to nie jest aż tak duży problem tym bardziej że juz masz dzieci może troszkę bardziej się oszczędzaj choć pewnie przy 2 chłopakach nie jest to łatwe.Pozdrawiam i wierzę że będzie dobrze:-)

Ewelcia to bardzo smutne co piszesz o tym pracodawcy, rozumiem Cie w zupelnosci... Ja naszczescie mialam pomoc ze strony polskich pracownikow i nie musialam przynajmniej dzwigac, chociaz czasem jak nikogo na zmianie nie bylo to niestety te irlandzkie swi...ie nie pomogly w niczym i to jest wlasnie tutaj najgorsze. Czy ten szef nie zdaje sobie sprawy ze to moze skonczyc sie dla niego sadem a Ty masz wygrana w kieszeni?! Pozdrawiam Cie Ewelcia i mocno 3mam kciuki aby cos sie zmienilo z korzyscia dla Ciebie.
Pozdrawiam nowe Marcoweczki :biggrin2:

Vinniki witam serdecznie i gratuluje..nic sie nie martw ja tez stracilam pierwsza moja ciaze w marcu tego roku,a wiec glowa do gory i musimy wiezyc ze tym razem bedzie dobrze!!:laugh2:
Pozdrawiam i witam z optymistycznym nastawieniem na dzisiejszy dzien:-D

Witam nowe marcóweczki, fajnie, że jest nas tutaj coraz więcej:tak::-)

A ja mam dzisiaj lenia giganta i cały dzień śpię:-D a co mi tam, w końcu mamy święto:-D

Życzę miłego dnia!!!
Pozdrawiam!!!

oj no to bardzo dobrze bo ja tu też po 30 stce:-) wczesniej sie lenia miało to teraz sie ma trzeba było urodzić jedno a za 2 albo 3 lata następne i dzieci sie lepiej chowają ale ja byłam mądrzejsza i sobie myslała po co mi znowu to samo dopiero co z pieluch wyszłam i znowu, teraz strasznie żałuje ale nic wszystko nadrobimy teraz:-)

reklama
ja tylko na chwile...cos dzis mam gorszy dzien, prawie cały czas spie....a poza tym boli mnie posladek...nie wiem od czego...jakby jakis nerwoból, albo cos takiego...nasmarowałam voltarenem, ale niewiele to dało, nie moge sie wyprostowac...moze nagrzeje prysznicem...
uciekam....jutro zakuwam testy na prawko, ale moze do was zajrze!

Do góry