*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
x_iza gratulacje
:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Normalnie tragiczna pogoda, wykończyć się mozna!!!!
nie da rady chyba ze babcia na godzinke zabierze;-)
heheh ale z jazda bedzie pewnie gorzej chociaz mysle ze wcale tak zle za kierownica mi nie idzie... trzymam kciuki za wszystkie zdajace 

własnie zasiadłam do sniadanka obudziłam sie taka głodna haha .Jak na razie u nas nie pada to i dobrze popołudniu wybiore sie do marketu popatrzeć po sklepach a synek pójdzie do planety zabaw niech sie porusza trochę bo przez tą pogode to nawet na dwór wychodzić sie nie chce.Miłego dnia kochane:-)

U nas wszystko dobrze oby nie zapeszyć mdłośći, wymioty, kwasica okropna, zgaga minęła :-)Tylko lenia mam i senność pozostała lepsze to niz wymioty, niedługa na kontole już nie moge się doczekać kiedy znowu zobacze i posłucham bicie serduszka naszego. Pozdrawiam cieplutko