reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

Witam wszystkie marcoweczki te (s...e) i te nowe!
Juz jestem po pracy teraz odpoczywam,strasznie jestem zmeczona i spiaca.
Na szczescie bylam dzis w pracy na popoludniu to tak w sumie nie najgorzej,ale wszyscy w pracy dziwnie na mnie patrza a w szczegolnosci Irlandczycy :-( fuj.

Marta no nie stety tak czasem bywa jedni potrafia zrozumiec a drudzy NIE!!!Ja tez mam taka nadzieje ze cos sie zmieni OBY!!!

Mordoklejka ja mysle ze to o czym piszesz to jest rwa kulszowa:-(ja mam to tez czasami(nie wiem czy pamietasz ale ja juz pisalam kiedys o tym).
W czasie ciazy gdy plod sie rozwija moze przyciskac nerw do kregoslupa.I w naszej sytuacji nie ma innego sposobu na rwe kulszowa jak masaz,ktory pomaga tylko na krotki okres czasu:-(.

reklama
Ojojoj cos tu dzisiaj pusto odpoczywają ciężarówki przy swięcie i tak trzymać:-) modroklejka ja dokładnie za tydzień w sobotę zdaje na prawko ale już państwowy i tylko jazda drugie podejscie za pierwszym razem niestety mnie oblali chociaż nie zrobiłam aż tak strasznego błędu:crazy:

Witam!
Ale pustki tu dzisiaj,pewnie wszystkie sie wyleguja przy sobocie:-)tak trzymac:-)
Ja nie stety do pracy na popoludnie:-(.
Dzis nawet sie dobrze czuje tylko cos mnie glowka pobolewa,to chyba przez ta pogode,bo strasznie pada i wieje silny wiatr:-(.
Milego popoludnia:-)
wpadne tu wieczorkiem

Witajcie!

mam dzis mega lenia, podoga u nas paskudna, od 7 rano non stop leje....cisnienie bezjadziejne, wszyscy chodza senni, rano w sklepie usłyszałam ze wichury pozrywały dachy w okolicy, siano po polach roziwało, armagedon jakis!

mezul miał dzis pojechac do brata, ale go namówiłam i został ze mną-przynajmniej jestem spokojna ze nic mu sie po drodze nie stanie...

poza tym nudy....

ewelcia-to raczej nie rwa...moja siostra cierpi na zdiagnozowana przez neurologa rwe-o podłozu zapaeniowym....wiec wiem co to za bol z jej opisów...u mnie to pulsacyjnie raczej jest...i tylko w niektórych pozycjach...

maniulka....ja jeszcze nawet nie mam wyznaczonego terminu na testy, ale wole za wczasu je wkuc...jutro mam jazdy-3 godziny po koninie...a potem jeszcze tylko raz 3 godziny i bede sie zapisywac na egzamin, jak dobrze pojdzie to bedzie ok 10 wrzesnia....

Witaj Ewelcia, mnie też od rana boli głowa, pogoda jest straszna, ja na szczęscie nie musze wychodzić z domu:baffled:
Dzisiaj niestety nie odpoczywam, musze trochę posprzątać, bo niedługo syfem zarosnę, ale jeszcze tylko łazienka i podłoga w kuchni i będzie czyściej. A do tego postanowiłam upiec torta na urodziny dla mojego taty, więc mam jeszcze troszkę do zrobienia, na szczęście biszkopt się udał, jest poprostu piekny:-)

Magda, widzę, że Ty tak jak ja dzisiaj masz lenia, ja poprostu nie mam ochoty palcem ruszyć, jestem zmęczona samym tym, ze wogóle jestem:-D Normalnie tragiczna pogoda, wykończyć się mozna!!!!:baffled:

Witam te aktywne i te nie aktywne:-)jak już pisałam moje samopoczucie ostatnio jest po prostu rewelacyjne:laugh2:od rana zakupy własnie skończyłam sprzątać piekę już ciacho i kończę obiadek tak więc popołudnie mam wolne i troszkę po leniu****ę mam super książkę wiec trochę poczytam życzę wszystkim miłego dnia :-)

Witam..;-)
Ja tez mam dzis lenia,taka senna jestem..
Bylam z mamusia na zakupach,a tak sie zmeczylam..:zawstydzona/y:
U nas na dworzu jest tez straszna pogoda,nawet pies na dworzu nie chce biegac..:dry:

A mielismy dzis z mezem i znajomymi jechac na zakonczenieTargow Dominikanskich..do Ddanska na Plac Weglowy..szkoda,bo jeszcze nigdy tam nie bylam i pewne juz w tym roku nie pojedziemy..

Nic bede leciec obiad dokonczyc bo maz zaraz glodny z pracy wróci..

Pozdrawiam i zycze lepszego samopoczucia:tak:

Witam. Dołączam do Marcóweczek 2009:-).
Gratulacje dla Wszystkich przyszły Mam i powodzenia;-).

dev070pf___.png

catcatard20021027_-8_Agusia+ma.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry