reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

reklama
mireczko...strona super
u mnie rosołek mruga na kuchni, w piekarniku miesko, a ja mam swietny nastroj...tylko spac mi sie strasznie zachcicało...

Mordoklejko to moze ja dzis na obiadek do Ciebie wpadne bo mnie sie nie chce nic gotowac,a glodna jestem strasznie.
Troszke ogarne w domku i biore sie za gotowanie.
Troszke boli mnie glowa,bo ta pogoda tu sie ciagle zmiania,rano padal deszcz teraz raz slonce swieci a raz pochmurno:-(

Tak jak dziewczyny piszą luteinę bierze się wtedy gdy ciaża jest zagrożona - luteina to naturalny progesteron, czyli hormon którego zadaniem w ciąży jest jej utrzymanie. (Podobnie działa duphaston, tam tylko progesteron występuje w nieco innej postaci). Czasami, z różnych przyczyn organizm kobiety produkuje za mało progesteronu i wtedy jej organizm nie może donosić ciąży. Jezeli u kobiety stwierdzono za niski poziom progesteronu lub wczesniej ronila to wtedy lekarz moze przepisac jeden z tych srodkow. Zwykle leki te przyjmuje sie do ok. 20 tygodnia ciazy - wtedy lozysko jest w pelni wyksztalcone i produkuje odpowiednia ilosc progesteronu.
Co do seksu, to tez mam chęć, a nie mogę za bardzo... Chyba tak jest ze to co zakazane najlepiej smakuje :)

Kruszynka napewno m rozumie ze teraz u Ciebie(u NAS) hormony bjora gore nad wszystkim i nie stety nie raz nie da sie temu zaradzic:-(.
Odziwo ja jestem spokojna i nawet nic mi nie przeszkadza.chyba ciaza ma dobry wplyw na mnie bo przed ciaza jak mialam zly humorek to o wszystko potrawilam sie czepiac.
Kruszynka przeprosicie sie z mezem i wszystko wroci do normy:-)

Vinniki chyba masz racje ze zakazane lepiej smakuje tylko szkoda ze mi nie zakazali haha bo tak to moze i by co bylo haha

Cześć dziewczynki:happy: ja jak zwykle w pracy ale jutro idę do mojej ginki i może da mi kilka dni chorobowego, przydałoby mi sie i to bardzo, bo też jestem strasznie śpiąca i ciągle bym spała, i wogóle jakaś taka nie do zycia:dry:
A co do włosów to moje raz sie układaja a raz nie, w dodatku mam naturalnie kręcone a z takimi całkiem zwariować można, raz sie kręcą a raz puszą:confused: za to z cerą nie mam wiekszych kłopotów od zawsze miałam tłustą cerę i same problemy, teraz używam krem nawilżający soraya i jest super:-):-) a co do przytulanek to przez tę senność nie mam ochoty, zakazu gin nie dał ale to i tak nie zmienia faktu że ja najchętniej do łożka idę tylko spać:sorry2::sorry2:
Kruszynko nie smuc się, mam nadzieję że szybko sobie wyjaśnicie nieporozumienia :rofl2: główka do góry kochana;-)

Kruszynka, witaj w klubie, ja też wczoraj napyskowałam na mojego m, ale on na szczęście pyszczka nie otwierał i obyło się bez kłutni:baffled:

Ja dzisiaj też położyłam się i spałam:-) chyba taka pogoda....

a wiecie na co ja mam mega ochote? na piwko! takie zimne z cytrynka lub reddsa jabłkowego...normalnie nie lubie piwa a tu od rana za mną chodzi...maz obiecał ze pojedzie mi po bezalkoholowego zywca wieczorkiem....

reklama
A ja właśnie zjadłam sałatkę owocową a na koniec zagryzłam ją .....ogórkiem małosolnym:szok: mąż się na mnie dziwnie spojrzał, ale na szczęście nie komentował:-D

Do góry