kruszynka0988
Wdrożona(y)
motylica chyba nie zapomnimy o tym jutro bo pojechałam do rodziców sama i mam juz go dosc to chyba cos powazniejszego niestety :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

jezeli chodzi o humorki to tez mam i to coraz wieksze ale najgorsze jest to ze M chyba nie bardzo mnie rozumie ostatnio powiedzial ze gdyby nie fasolka to by mnie przez okno wyrzucil:-)denerwuje sie bo mialam robione tylko jedno usg w 8 tygodniu ale moj ginekolog do ktorego teraz chodze nawet o tym nie wie. On mysli ze mnie kieruje na pierwsze usg,ale w sumie to i tak na jedno wychodzi bo tamto ktore mialam robione to gin mi tylko powiedziala ze 8 tydzien i nic nie wiem wiecej,nie dostalam wydruku i widziec tez nic nie widzialam bo p. doktor odwrocila monitor do siebie. Poprostu moj gin powiedzial ze z usg nie ma co sie spieszyc a przeciez to juz 12 tydzien. Nie wiem juz sama. Pojde 1 i mam nadzieje ze juz mi da to skierowanie, bo niestety na prywatne nie mam pieniedzy,bo jak juz wczesniej pisalam odbywam staz za 650 zl miesiecznie,ktory niestety 16 wrzesnia mi sie konczy i nie chca mi go przedluzyc,wiec zostane calkowicie bez kaski
ze wreszcie usłysze jej serdusio