• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marzec 2009

Bioparox jest po prostu rewelacyjny brałam go w pierwszej ciąży pomógł mi bardzo :-):-):-)Później już jako nie ciężarna też go brałam i tez mi super pomagał no i jest bezpieczny dla dzidziulek tak że spokojnie możesz go brać:-)

reklama
maniulka, gratulacje :-)
mam do Ciebie prośbę - czy byłaby możliwość żebyś Twoje suwaczki miała jeden pod drugim, a nie obok siebie? Twoje posty nie mieszczą mi się na ekranie... przepraszam, ale byłoby o wiele wygodniej czytać...:zawstydzona/y::sorry2:

volcan, przykra ta sytuacja z Twoją mamą :-(

ja na szczęście leżeć nie muszę, ale luteinę biorę od 14 sierpnia (11tc), mam nadzieję że tylko do końca września

ola_o ej ja nie wiedziałam że one nie są jeden pod drugim u mnie się wyswietlaja jako jeden pod drugim a czemu tak nie jest to ja nie wiem i jak to zmienić:-(:-(:-(

Ola, Maniulka, mi się też suwaczki Maniulki wyświetlają, jeden pod drugim, bez problemu, są przecież osoby z dłuższą sygnaturą niż Maniulki, więc może to kwestia komputera?!

maniulka, gratulacje :biggrin2:
volcan przykro mi z powodu mamy... moja też nie była zadowolona z mojej ciąży.. bo to drugi tatuś, bo dzieci nie mają wspólnego tatusia i takie tam.. ale już jej się odmieniło...nawet ze mną dzisiaj na zakupach była i kupiłyśmy kocyk..
Dziewczynki ja na zwolnieniu od pierwszej wizyty u gina.. (8 tydzień), niestety nie mogłam pracować w ciąży w dużym markecie..chociaż nie było źle bo jako "pani od zamówień" sobie siedziałam ale czasami trzeba było towar przyjąć i ponosić ciężkie rzeczy..
a co do apetytu to mam za czterech!! zjadłam dzisiaj 2 kg winogron.. mniam..a na słodycze się ślinię... mniam...a lody to muszę trzy razy dziennie...
a wyglądam jak w 7 miesiącu!! spokojnie metr w pasie hehe..
normalnie kofffffaaammm jeść...

Ja też mam takie obawy ze nie poradze sobie z dwójką tym bardziej ze moj syn jest niepełnosprawny tym bardziej mam obawy ale bardzo chcielismy mieć drugie dziecko tym bardziej ze synek tez chce miec siostrzyczke:tak:Myśle ze wszystko z czasem sie uloży i człowiek nabierze takiej wprawy zeby z trójka dałby rade wierze w to bardzo. A teściowymi nie ma co sie przejmować tak myśle:tak::-D;-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry