Vinniki
Mamusia chłopczyków
Mirka, Evelcia, bardzo się cieszę, że maluszki zdrowo rosną!!!

:-):-)

:-):-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

:-):-)
czy to możliwe, żebym widziała je inaczej z powodu komputera - teraz suwaczki Maniulki widzę dobrze, ale niektórych z Was jeszcze obok, ale tylko 2, więc wchodzą na ekran, sorki za zamieszanie ;-)
, bo nie podjęłam pracy w szkołach językowych... Mam wrażenie, że nie dam rady z tym wszystkim
I jeszcze usg we wtorek, boję się :-(, tak bardzo chciałabym usłyszeć dobre wieści. I jeszcze mnie znajoma dziś zdołowała - przyszła i oznajmiła, że nie widzi mnie z trójką dzieci, z ograniczoną możliwością zarabiania
Ale smęcę. Oby jutro było lepiej.
ale czasami warto przespać smutki a kolejny dzień może okazać sie lepszy,czasami w życiu układa się nie tak jak bysmy chcieli jak to mówią są wzloty i upadki może z czasem nadejdą te wzloty czego z całego serca ci życzę
Czasami jak mnie nachodza takie złe mysli to sobie mówię że sa inni którzy może mają gorzej może nie jestem w najgorszej sytuacji .Głowa do góry :-)