reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

o widze ze sporo jest 4 letnich malzenstw....My tez czwarta rocznice mielismy w tym roku z tym ze jako para jestesmy juz 12 lat o matko....

sex zakazu nie mam, ale gdyby po nim zaczelo sie plamionko czy cos niepokojacego to niestety ale odstawic te uciechy... w sumie i tak z ochota u mnie roznie wiec same rozumiecie ;-)

ja wyleczylam sie sama z jednego przeziebionia i wpadlam w drugie chorobsko zapalenie slinianki niby wirusowe wiec same przejdzie ale kurcze spuchniety wezel i czesc szczeki nie sa fajne do tego dziecko zapalenie gardla ma i natbiol mam nadzieje ze znowu nie podlapie czegos....czosmenek i syrop z cebuli juz mi bokiem wychodza.....

reklama
modroklejka :-) :-) :-) się uśmiałam, czego to ludzie nie wymyślą
ja jeszcze znam taki, że nie wolno odmawiać kobiecie w ciąży spełnienia jakiejś prośby, bo się odmawiającemu myszy zalęgną w domu :-)

dziewczyny ....brzuszki nam rosna i stad moje pytanie....jak sie wam teraz spi...ja jestem przyzwyczajona spac na brzuchu i od jakiegos czasu straszne katusze przechodze.....bo na brzuchu sie juz boje.....a na boku wszystko mi sie odgniata strasznie...biodra mnie bola niemilosiernie.....jak sobie pomysle,ze jeszcze tyle miesiecy to az mi sie nie dobrze robi.....kolejna sprawa spedzajaca sen z powiek....po 5 razy w nocy chodze do ubikacji.....w pierwszej ciazy dopiero pod koniec mnie ta przypadlosc meczyla...a teraz wlasciwie od samego poczatku....suma sumarum rano jestem nieprzytomna i moj syn musi mnie siła z lozka wyciagac...:-(

Tanu, ja mam podobne odczucia jak Ty i w każdej ciąży miałam. Uwielbiam spać na brzuchu, teraz już układam się na boku, ale budzę się w nocy kilka razy (w tym na toalete) i zmieniam pozycję z jednego boku na drugi. Niewygodnie!!! W pierwszej i drugiej ciąży, największą rozkosz (poza widokiem dziecka oczywiście) sprawiało mi to, że po porodzie mogłam położyć się na brzuchu :-)

Tanu jakbym widziała mnie rano świetnie się śpi a córki szczególnie ta młodsza nie da spać otwiera oczy itd.
Ja też wstaje kilka razy w nocy idę na ślepo choćby lunatyk.:-)
Na brzuchu już mi się nie da spać bioderka jeszcze nie bolą ale jak dalej tak pójdzie to zaczną .
Ja dziś serwuje na obiadek mięso mielone kartofelki i marchewkę z groszkiem :-)
Aha widziałyście mamy już wątek zamknięty :tak:

Tanu, no niestety, ja też w nocy biegam do kibelka kilka razy i cieszę sie niezmiernie, ze mam go blisko. A co do spania na brzuchu, to mój brzuszek mi w tym przeszkadza i się nie da, ale na boku też jest mi wygodnie.

My z moim ukochanym jesteśmy ze soba ponad 10 lat, ale małżeństwem prawie dwa( w przyszłym miesiącu rocznica)

Ja nawet niewiem gdzie szukać wątku zamkniętego, a i tak nie mam dostępu do zamkniętych, a zresztą miałam wczoraj fatalną kłutnie z siostrzenicą męża (16lat) nie wiedziałam że dziewczyna w tym wieku może byc tak zepsuta i dzisiaj mam depreche:-(

reklama
Dziewczyny,ja tez chodze kilka razy w nocy do ubikacji i tez ciezko mi znalezc
pozycje do spania,bo brzuch troche "ciazy" mi.
Do tego mam katar wiec dzis spalam fatalnie.
Z innej beczki-my jestesmy 5 miesiecy po slubie.Z seksu ciezko nam zrezygnowac
ale znalezlismy inne metody;-)Ide do lozeczka polezec nieco.

Do góry