Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale tyle tego było, że nie pamiętam co chciałam odpisać ;-)ja też mam ARh+Sara27 mam ta sama grupe krwi co Ty....
mi tez lekarz juz nie kazal robic drugi raz wystarczy ze mialam ten swistek z pierwszej cioazy...
ale jak byłam ostatnio w szpitalu poznałam dziewczynę, której zmieniła się grupa krwi - podobno zdarza się to 1 na 1000 osób, czy jeszcze rzadziej, ale jest możliwe 
niestety tylko późnymi wieczorami mam czas żeby zajrzeć na forum...
;-)

:-
jedynie co to słucham jak serduszko bije dzidziusiowi..
:-)

także muszę sie zadowolić herbatką lub wodą mineralną ale ciasteczka mogę jeść nic mi po nich nie jest oprócz boczków 

;-)

no ale nikt przeciez nie mówił że będzie łatwo i przyjemnie
ale dobrze że będziemy miały siebie i będziemy się wspierać w tych trudnych chwilach bo wszystkie będziemy je przechodzić i chyba nikt nas nie zrozumie lepiej jak my na BB
:-)

) to stwierdziłam, że muszę to wszystko poprzeglądać, żeby to tu nie zostało i nie leżało. I jak tak teraz patrzę, to z tych wszystkich rzeczy które mam to tylko 1/4 nadaje się do "chodzenia". A resztę, trzeba wyrzucić (czytaj spalić w piecu
), tylko niektórych rzeczy mi żal, bo albo mama własnoręcznie zrobiła, uszyła, albo kupiłam sobie coś za długo odkładane pieniądze, albo do czegoś byłam bardzo przywiązana. No, ale muszę coś z tym zrobić...