reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Maniulka - śłicznie wyglądał Twój synek.
Sara - ja jeszcze @ po cc nie miałam - a to dziś równo dwa miesiące mija...

A moja Nataleńka jeszcze śpi - zasnęła po 22.00 - obudziła się przed 5 - przewijanie i butla, potem o 8.30 - przewijanie, butla i śpi aż do teraz. Śpioch jeden.

reklama
No własnie najgorsze są uczulenia. Ja na szczęście nie mam, ale jednen płyn do higieny intymnej doprowadza mnie do szału :baffled:

Ja plynu do higieny intymnej zawsze uzywam ziajki bo na szczescie po nim nic mi nie jest.
Sara obys nie miala tej @ 3tyg jak ja.
Maniulka slicznie wygladal Twoj Macius:tak:.
Wczoraj chcialam zobaczyc ale nie wyswietlalo mi sie:baffled:

Maniulka-synus wspanialy chlopak.
Polecam wlasnie te zele Intimel i Feminum bo one sa bez bajeranckich dodatkow chemicznych-nie uczulaja.

Ten płyn do higieny zalecił mi kiedyś gin. ale dla mnie się nie nadaje. Ja używam z Soraya zwykły ziołowy i jest git. A w szpitalu to tylko szare mydło (biały jeleń jest też z płynie) i szybko się wygoiło.

ja używam z AA a w połogu używałam z daxa -z wyciągiem z kory dębu.... ja pomimo że karmie piersią już miałam okres trwał tydzień...... a teraz idę do ginekologa po spiralkę

Maniulka - śłicznie wyglądał Twój synek.
Sara - ja jeszcze @ po cc nie miałam - a to dziś równo dwa miesiące mija...

A moja Nataleńka jeszcze śpi - zasnęła po 22.00 - obudziła się przed 5 - przewijanie i butla, potem o 8.30 - przewijanie, butla i śpi aż do teraz. Śpioch jeden.

Jak Ty to robisz, że Twoje dziecko tak pięknie śpi. Mój wojuje od 6 ucina tylko krótkie drzemki. Ale zanim zaśnie drze ryjka bo jest zmęczony ale usypiać chce na rączkach i bynajmniej nie w fotelu tylko nosić się.:-p

Truda to sie ciesz,ze @ mialas lagodna bo u mnie to podpaska nie trzyma!:-D:szok:
Ale licze na to ze i w pasie mniej mi sie z 5 cm zrobi jak zleci co ma zleciec:-p

Truda,Ewelcia czy wasze dzieciaki tez sie tak slinia?Juz nie mowie jak to wyglada ale czy to na zabki?Bo ja to podobno mialam pierwszego zeba dopiero w wieku 7 mies:-D

reklama
Kurcze, ja mimo, że ściągam pokarm 2 razy na dzień i juz malutka bo koło 100 ml to nie miałam jeszcze okresu, trochę mnie to martwi szczególnie, że nawet karmiące piersią już miały :baffled:

Do góry