Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ostanio ponad 7kg teraz nie mam pojecia
Widocznie bardziej pasuje jej sztuczny pokarm.. I tak 4 miesiace karmienia piersia to dosc sporo
Ja wytrzymalam tylko 1,5 miesiaca i tez na poczatku mialam wyrzuty sumienia ale pozniej machnelam na to reka
Widocznie tak musi byc i my nic na to nie poradzimy
Moja mala jje przewaznie 90ml czasami zdazy sie 120ml a czasmi 60ml. wiec jak Twoja zje 150ml to super. ja bym sie cieszyla![]()
I nie obwiniaj sie ze corunia nie chce Twojego mleczkaWidocznie bardziej pasuje jej sztuczny pokarm.. I tak 4 miesiace karmienia piersia to dosc sporo
Ja wytrzymalam tylko 1,5 miesiaca i tez na poczatku mialam wyrzuty sumienia ale pozniej machnelam na to reka
Widocznie tak musi byc i my nic na to nie poradzimy
![]()
troszke mnie to martwi ale za to bardzo ladniesiedzi i probuje juz sie lapac czego na boczku sie podnosi i to extra a jak jej sie da paluszki to ciach juz podczaga sie i zaraz siedzi wtedy zadowolonaTruda mam do Ciebie pytanko :-)
tak jak sa kleiki to sa rowniez kaszki ryzowe i rowniez dodaje sie je do mleka (od 4 mies) i czy to jest powiedziane ze najpierw trzeba dawac ten kleik? czy od kaszki tez mozna zaczac??

;-) Tyle ze kazdy o tych kleikach wiec juz zwatpilam..