reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

reklama
edis - współczucia... poczytałam o Twojej pracy:wściekła/y:.. mi się wydawało że w sanatorium nie ma aż tak duzo pracy:szok::szok::szok:

a wogóle to się nie moge połapać po tych zmianach Waszych avatarów i suwaczków!!!:confused::eek::eek::eek:

eeeetam!! zmiany są dobre :))) wazne żeby pamiętać nick :D

Edis - mam nadzieję że dyżur minął jakoś bez problemów :)

Mama-wczesniak Witaj!!!
Jak synek ma na imie???

Dominika Justyna napewno sie polapiecie to tylko na poczatku sa jakies male "tudnosci" myli sie wszystko

Synek ma na imie tymoteusz urodził sie w 34 tygodniu przez cc aktualnie jest chory musi buc rehabliltowany poniewaz ma niedorozwiniety układ nerwowy urodził sie z hipotrofia oraz centralizacja krazenia mózgowego wga jego tylko 1860 teraz wazy 72oo i ma 7miesiecy ma wodniaki na głowce juz niedługo jedziemy na usg zobaczyc co sie z nimi dzieje rehabilitacja jest bardzo kosztowna w moim miescie tlko cwicza metoda bobath(NDT) i to prywatnie a teraz 3listopada jede do szcecina na konsultacje z rehabilitantem czy przyjme nas na cwiczenia metoda VOJTY napisałam watek z prosba o pomoc poszukujemy wózka spacerowego pszepraszam ze tak odrazu ale naprawde jest nam ciezko zmarł mojego szefa maz ja jestem bez prawa do zasiłku i syn zaczoł coraz czesciej chorowac moze gdybyscie miały kogos znajomego z chcecia odkupie za symboliczna sume lub przyjme mielismy wózzek ale uderzyła w nas babka rowerem i uciekła wózek ucieka mi na boki ciazko sie prowadzi i nienadaje sie do jezdzenia

reklama
witam nową mamę

ja jestem ciekawa jaka nocka mnie czeka - dzisiaj od 2.20 do prawie 4 Jula miała przerwę w spaniu i wielką chęć na gadanie, śmianie, łażenie, klepanie i nie wiadomo co jeszcze, tylko o spaniu jakoś zapomniała :-(

Do góry