Deizzi - ja właśnie się zastanawiamnad jakaś anty... ale uzgodnię to z lekarzem, mam wizytę akurat po6 tygodniach umówioną, więc bedziemy wtedy kombinować
Anka - zazdroszczę takiego spiącegomalucha

Ja do mojego mówię praktycznie całą noc :| a co dobrzuszka - ja po cesarce mam tragedie... wyglądam jakbym dalej wciąży była:/
Truskaffka - ponieziałke już tuż -tuż

A mdłości może od nacisku małej na żołądek? Tzrymamkciuki, zeby to nie była jelitówka

A co do mleczka - mam bebiko.Początkowo kupowaliśmy w takich jednorazowych buteleczkach, bo tak"na szybko" są idealne. I chyba takie też będziemykupować na drogę, jeśli nie uda mi się ściągnąć wcześniejodpowiedniej ilości
Mikowita - wywoływanie nie jest takiezłe

trzymam kciuki, żeby akcja po oxy się szybko rozkręciła
Noelka - jak ja chodziłam w szpitalu,to mi położna powiedziała, że to nic nie da i tylko się zmęcze
Kania - byłam dzisiaj u lekarza zmałym, Pani doktor stwierdziła, że pępol jest ładny - chybajestem przewrażliwiona:| Gabi kładziesz na brzuszku odkąd jej kiutodpadł czy już wcześniej??
zabka - kawał chłopa z Twojego syna:OA ja myślałam, że nasz Filip jest duży
Królowa - a Twój gin pracuje wszpitalu gdzie będziesz rodziła? Jak tak, to nie powinno byćproblemu, żeby wczesniej wywoływać
Agula - a których pampersów używasz? Białych czy zielonych? Nasz Filip na zielone reaguje wysypką na pupie, białe za to są idealne, więc polecam z czystym sercem
Makunia - powiem tak - miałam i oxy i masaż, i żel i prowokacje zastrzykami... No i w sumie dwa ostatni sposoby nie zadziałały. Jak podpięli mi oxy, to po 1,5 godziny odeszły mi wody, miałam mocne skurcze, tylko rozwarcie stanęło, więc zgodziłam się na masaż i w sumie po 45 minutach od masażu zrobiło się na 4 cm... co prawda potem już nie rosło, ale to akurat wina mojego syna, który źle się wstawił w kanał... Da się przeżyć wszystko. Zresztą, po kilku godzinach ze skurczami, będzie Ci obojętne co zrobią, byleby się już skończyło

Mi jak o 18 powiedzieli, że na 100% będzie cesarka (czyli po 9 godzinach skurczy), to im powiedziałam, że mogą mnie ciąć nawet teraz